Alla inlägg den 28 september 2015

Av Björn Söderberg - 28 september 2015 23:24

Citat från Stefan Löfven. En feministisk regeringen, världens mest jämställda land. Världens bästa skola, bästa energipolitiken, första land med att ta bort biobränsle, bäst bäst, bäst. Ja världens mest jämställda land är vi nog om inte Gudrun Schyman får säga nå annat om oss medelålders män.
Varför ska lilla Sverige vara i framkant och bäst i världen. Hur många gånger har vi inte hört detta från politiker speciellt sossar. Backar man tiden så har vi varit ett land bland dom bättre i världen. I dag sjunker Sveriges anseende i hela världen med undantag av Tyskland och Angela Merkel. Herr löfven lovord om ett land nästan som eden förstår jag varför så många vill hit. Men detta kostar pengar. Det kostar att vara världsbäst. Nu börjar lånekarusellen även för svenska staten men det är inte det svenska folket som får ta del av detta. Nej svenska folket ska beskattas ännu tyngre för att upprätthålla välfärden till hela världen. Framtidsvisioner Sverige kommer om tio år att vara ett u-land där lycksökare sugit ur var enda krona dom kan pension resten av livet mm mm. Svenskan kommer om vi har tur åtminstone ha grundpension. Dom pengar vi sparat kommer vi få skatta bort då marginalskatten kommer ligga på 50 % i slutänden. Men de va väll så den 87 % väljarkåren ville ha de. Men vi är bäst i världen i varje fall enl Stefan Löfven.

Av Björn Söderberg - 28 september 2015 18:16

Min mor sa när hon levde vi kom från tattare. Har alldrig kollat vad de betydde. På min fars sida med sina två bröder från då ett ganska fattigt hem vart grabbarna utslängda i ung ålder. Att deras livsöden skulle bli flaskan visste man inte då. Under min uppväxt va festandet nästan vardag. Helgerna va de fest oftast fredag lördag. Fars två bröder på den tiden skogshuggare som också var med på dessa helgfester. När jag sedan kom in i arbetsför ålder börja jag jobba parallellt ihop med min far på byggen i Stockholm. Onsdagar va givetvis fest.( Lillördag) en sväng på solvalla supa spela på hästar. En annan fick antingen köra på fullgubbarna eller sitta själv i husvagnen på byggena. Att dessa grabbar skulle bli alkisar va nästan självklar. Fars två bröder har i praktiken supit ihjäl sig. Farsgubben är väll nästan alkis han skötte jobbet men har i praktiken supit sönder skallen. Lider nu mer av demens tror spriten hjälp till en del. Mor min va då väldigt orolig när hon levde att jag skulle gå samma öde tillmötes. Av någon anledning har jag alltid ogillat att bli bakis vilket troligtvis gjort att jag klarat att hantera spriten.

Av Björn Söderberg - 28 september 2015 17:59

Den flyktingvänliga opinionen har stärkts kraftigt på bara ett halvår. ? 44 procent av de tillfrågade anser att Sverige ska ta emot fler flyktingar ? en ökning med 18 procentenheter sedan februari.
Påståendet ovan är ren lögn.

Nedan listas några av de alternativa sätt för hur Bonnierägda Dagens Nyheter i samarbete med opinionsföretaget IPSOS ljög om verkligheten när de försöker inbilla Sverige att det plötsligt börjat bejaka och omfamna den pågående invasion av asylsökande som eskalerade sommaren 2015 ? en ökning som är så dramatisk att den inte ens räcker med att lägga en nolla till antalet nyanlända, d v s multiplicera invandringen med en faktor på 10.

DN/IPSOS har helt enkelt hittat på siffrorna.
De 1229 personer IPSOS/DN påstås intervjuades handplockades då man visste vilka deras sympatier var.
Togs telefonnumren från DN:s lista på prenumeranter?

DN/IPSOS genomförde en i sig korrekt opinionsundersökning, men gjorde det på samma sätt bland annat tandkrämstillverkare genomför sina undersökningar: man gör dem om och om igen tills dess slumpen (eller vad det nu är) ger det resultat man vill ha. Det kan vara som så att med DN/IPSOS ringt betydligt fler än 1299 personer, och väljer ut den ?undersökning? som ger det svar DN:s ansvarige utgivare Peter Wolodarski å ägarnas vägar, familjen Bonnier, vill ha.
DN (och resten av riksmedia) manipulerade kontext och utnyttjade sekvensialietet för att få det resultat man ville ha.
Det gick till så här:

En människosmugglare långt utanför Sveriges gränser orsakar en olycka som utplånar bland annat hans egen familj. Bilden på mannens döde tre-årige son uppsköljd på en strand kablas ut över världen. Det sker utan att bakgrunden till olyckan ges.
DN Och annan riksmedia förvandlar direkt tragedin till en masspsykologiska attack på människor i Sverige.
Direkt efter attacken, då människor fortfarande är i schock, ger DN åt IPSOS uppdraget att genomföra en ?opinionsundersökning?.


Finn Fem Fel

Om DN/IPSOS siffror verkligen pekar på ett trendbrott i hur svenskar upplever invasionen av asylsökanden borde detta avspeglas på fler sätt.
Ett exempel skulle vara ett trendbrott i det växande stödet till Sverigdemokraterna ? det enda riksdagsparti som säger sig vilja stoppa asylinvasionen.

Verkligheten är den motsatta: SD har under 2015 gått från rekordnotering till rekordnotering. Partiet har gjort så också i IPSOS egna undersökningar.

Det här försöker DN/IPSOS inte ens att förklara.

DN/IPSOS asylsympatiundersökning dras också med interna märkligheter.

Samtidigt som DN basunerar ut att Europas redan mest invandrarvänliga land blivit ännu mer invandrarvänligt, skriver de att befolkningens oro för anstormningen av asylsökande ökat.

Hur går detta ihop?

Oaktat Bonniers, DN:s och IPSOS systematiska ljugande för syftet att implementera den så kallade Kalergiplanen i Sverige synes den djupare orsaken till problemet vara att befolkningen som kollektiv lider av något slags schizofrent självskadebeteende och är för kollektivt apatiska och hjärntvättade för att kunna tänka självständigt.
Oavsett vad det handlar om är åter frågan: Var befinner sig landets statsminister i den uppståndna situationen?

Där har vi ett definitivt svar: Löfven gömmer sig i samma krypta han kröp in i efter dubbelmordet på IKEA för några veckor sedan..

Ovido - Quiz & Flashcards