Alla inlägg den 2 september 2015

Av Björn Söderberg - 2 september 2015 10:50

Hamrud har letat upp textrader i olika krönikor som skall bevisa hur hemsk Julia Cesar är. ..Men det enda Hamrud bevisar med sin lusläsning är att hon själv är en intolerant idiot och verklighetsförnekare av rang.

"-Dödsstöten anges ha ägt rum 1975 då Sveriges riksdag beslutade att Sverige skulle vara mångkulturellt.".

..Med tanke på att det inte finns ett enda positivt exempel på multikultur i hela mänsklighetens historia och att empiriska studier visar att multikulturella samhällen förr eller senare exploderar i inbördeskrig, kollaps, fattigdom eller folkmord, så är det kanske inte helt orimligt att anse att en dödsstöt faktiskt ägde rum 1975. Hamrud skulle ju kunna slå undan benen på hela den sverigevänliga rörelsen genom att nämna en enda fungerande multikultur. Vi som inte är kunskapsresistena verklighetsförnekare har då inga problem att citera mångkulturella samhällen där det gått helt åt helvete: Balkan, Libanon, CCCP...

Ett annat av Hamruds exempel på Julias hemskhet:
"-De som tillåter detta ske med Sverige ska inte ha ro en enda sekund. De som inte bara tillåter utan med berått mod dagligen iscensätter och påskyndar importen av oidentifierade mördare, krigsförbrytare och terrorister - och därmed gör svenskarna till potentiella offer för mord, våldtäkt och annat grovt våld" (Snaphanen 17/8-15).

Här menar Hamrud alltså att Reinfeldt och Löfven ansolut inte skall behöva förklara varför det väller in terrorister och mördare i landet. En "intressant" attityd som för övrigt verkar delas av Löfven; När två personer blev mördade på IKEA så hade han inget att säga, ingen förklaring. Ingenting.

Med dagens artikel i slaskpressen så har Hamrud befäst sin position som en av Sveriges största nyttiga idioter och bevisat hur provocerad hon blir av fakta.
Alltid något.

Ovido - Quiz & Flashcards