Alla inlägg den 9 september 2015

Av Björn Söderberg - 9 september 2015 23:46

Där står dom godhetsänglarna som kommer få hela Europa och lilla landet Sverige ner i avgrunden till nått vi inte vill ha våld. mord mm mm vart skall alla människor bo om det tex kommer en miljon asylsökanden till Sverige under ett år???? Man säger redan nu att man kan tränga ihop människor på 3 kvadrat per person. Att Löfven kommer använda expropotion för att få fram bostäder är nog snart nära då man använder det i åberopade av flyktingkattastrofen. Undra hur dessa människor som får sina sommarbostäder beslagtagna tänka. Löfven inhyser människor som inte ens vet hur man ska använda hushållsmaskiner mm mm. Redan nu åker räddningstjänsten skytteltrafik på div larm till dessa ställen.
Vad kommer löfven säga den dagen då samhällsfunktioner brakar samman???? Då det blir rena rama kravaller mellan svenskar och folk från andra länder. Vi leker lite med tanken att de blir en ekonomisk kris uppå detta sen är det en riktig katastrof. Den som lever få se

Av Björn Söderberg - 9 september 2015 17:59

?Innan "administratören" stänger av denna sajt för oss här så kan jag meddela att två av mina irakiska kollegor har gett sig av till Sverige som "ensamkommande flyktingbarn". De är i sena tjugoårsåldern och har antagligen varit medlemmar av Mahdi Army vilket flera av våra kollegor varit, men det är ju inget hinder för att få asyl som "barn" i Sverige.?
?Lite nya fakta från Irak om den pågående invasionen av Europa. De senaste två månaderna har 1,2 miljoner män lämnat Irak för att ta sig till Europa. Målet i första hand är Sverige, i andra hand Tyskland och i tredje hand Storbritannien. Dessa män har ofta välbetalda jobb (som några av mina före detta kollegor som stuckit) och bor i egna hus som är betalda kontant. De flesta har tillhört olika milis eller terrorgrupper beroende på hur man ser det. Kostnaden för att åka till Västeuropa och få livstids försörjning är nu endast 2000 dollar för en flygbiljett till Turkiet. Där hjälper turkiska myndigheter och muslimska ambassader och hjälporganisationer till med att smuggla in dom till Europa. Detta är endast från Irak.
Liknande invasionsstyrkor kommer från Afghanistan, Pakistan, Syrien, Marocko, Libyen, Nigeria och andra länder. Om jag vore en svensk kvinna så skulle jag bli rädd. Nu säger alla mina kollegor rakt ut att det kommer att bli krig. Det ser inte bättre ut än att våra politiker och journalister har sålt ut oss.
?Johan, en kollega till mig som kommer från Barbados men som varit soldat i brittiska armen bröt idag med alla sina vänner som sympatiserar med media och går på flyktingbluffen. Mina två kollegor som tagit sig till Sverige ingick i hans team här och han är mäkta förbannad på dom. Fattar du vidden av vad som pågår? På två månader har 1,2 miljoner irakiska MÄN lämnat Irak för att ta sig till Europa (Sverige i första hand) och fler väntas. Två ur mitt team pratar nu om att ansluta sig. De har bra och välbetalda jobb här och det går ingen som helst nöd på dom. De har egna hus och fina bilar (vanligast nya Chrysler Charger eller Chevrolet Camaro). De säger rakt ut att de inte vill arbeta och de vill till Sverige ''för där får man hög lön och behöver inte arbeta''. Lägg sen till lika många från varje muslimskt land. Ser du fortfarande inget problem? Lägg då även till att mina kollegor tidigare ingick i grupper som Mahdi Army och har stor vana av att ta livet av folk. Ser det fortfarande bra ut? Det är män som kommer, män i vapenför och sexuellt aktiv ålder med stor vana att använda våld. Hur tror du svenska kvinnor och flickor kommer att känna sig? Eller tror du att de kommer för att bidra till vår välfärd och vill bli mönstermedborgare? Jag kan tala om för dig att de har inget som helst intresse av det. De VILL parasitera och ta över vårt land.?

Ovido - Quiz & Flashcards