Alla inlägg den 7 september 2015

Av Björn Söderberg - 7 september 2015 23:35

Idag kom ett sms med tiggande om pengar för flyktingkattastrofen. Ska säga att jag aldrig tidigare fått nått sms om sånt tidigare. Har Telia helt plötsligt lämnat ut alla sina kunders telefonnummer eller sitter nån inom Eniro och gruppskickar dessa sms. Blir faktiskt lite smått förbannad. Tidigare har man ringt från olika insamlingsorganisationer det har var läkare Utan gränser, Unicef, mdfl. Har dock valt att ge 100 kronor till oxfam som ger dom människor som aldrig har ekonomiska förutsättningar komma från svält fattigdom eller liknande. Den kampanjen som nu pågår för flyktingkattastrofen i SVT, tv4, mdfl blir lite fel. Tycker nog att biståndet vi ger till olika länder får räcka. Man fortsätter nu att mångla utt bilder på barnet som ligger död på stranden. Ett fult sätt att exploatera andra människors liv och deras förluster för att få dom godhjärtade svenskarna att skänka ännu mer pengar. Detta är bara början på nått herr löfven kommer ta sig vatten över huvudet. 60 miljoner människor på flykt enl vissa. Sveriges befolkning ca 9-10 miljoner människor. Vi ska ta imot ännu flera står löfven och säger. Jag säger vart ska alla få plats. Inte för att det kommer bli 60 miljoner människor men lek med tanken 4-5 miljoner människor som vill till guldkusten Sverige. Hur ska löfven finansiera detta. Vi har världens högsta skattetryck redan. Vilka påhittade skatter kommer komma för att täcka detta. Den ekvationen har nog inte 87% tänkt på än. Men den dagen kommer nog när hålet i plånboken blir riktigt stort. Och vem fan vill jobba av våra nysvenskar när pengarna ramlar ner i plånboken utan att man behöver göra nå för dom.

Av Björn Söderberg - 7 september 2015 19:37

http://avpixlat.info/newsdesk/issmugglare-mer-an-4000-muslimska-isterrorister-redan-insmugglade-i-europa-som-falska-flyktingar--vanta-ni-bara

Ikea morden va en frisk bris i jämförelse med vad som komma skall. Med löfven i spetsen med Dö överenskommelsen kommer alldrig erkänna misstagen till dom terrordåd som Sverige eller Europa kommer råka ut för. Snar är dom många nog för att ställa till kaos.

Ovido - Quiz & Flashcards