Alla inlägg den 14 september 2015

Av Björn Söderberg - 14 september 2015 23:43


snoffsan
Måndag 14 sept 13:50
Det hela är så vansinnigt att man finner inga ord längre att beskriva det som händer, eller hur politikerna fungerar,om dessa överhuvudtaget fungerar alls.
Landet har varit fullt länge, kaos med bostäder, kaos med jobb, kaos med ökad brottslighet, kaos kaos kaos.
Och mitt i detta kaos står Guden Löven, dunkar sig i bröstet och skriker efter mer, mer, mer, mer.Alla är välkomna, oavsett bakgrund, om de har ID eller papper som styrker deras identitet eller inte, alla skall in, på ett eller annat sätt.
Stena färjorna kör skytteltrafik, lika så SJ, ingen behöver betala någon biljett eller visa pass eller något annat. SJ hat t o m satt in extra tåg för sakens skull.
Tågen verkar nu fungera helt normalt, finns t o m extra tåg för detta spektakel.Annat är det när svensken skall åka iväg, enorma problem med förseningar och framförallt trasiga lok och vagnar, då finns inga extra tåg att sätta in. Var hittade SJ dessa någonstans ?
Bojkotta SJ om ni kan, om MP skiter i miljön, så kan vi också, ta bilen.
Många unga sitter fast i ett skruvstäd hos sina föräldrar, utan jobb och bostad, studenter blir nu tvingade att lämna sina studentboende för ensamkommande, idrottshallar stänger sina hallar, för att ta emot nyanlända, gamla blir kvar hemma, då äldreboende blir till förmån för ensamkommande.
När Rebecca Uvell grävde gjorde hon en makaber upptäckt, ett förslag från den röd/gröna styrda Boverket, att beslagta alla nybyggda lägenheter, till bara nyanlända från tredje världen, inga av dessa skall kunna nå svenska unga som vill flytta hemifrån.Nyheten finns på Avpixlat, sedan länk till hennes artikel.
Allt fler länder vaknar nu angående Sveriges situation angående haveriet med massinvandring, Kanada är ett , finns på Avpixlat en artikel som beskriver läget bra.
Norge har börjat fundera på gränskontroll mot Sverige p g a vårt massinvandringshaveri, bara detta inte slår hårt mot de svenskar som jobbar och reser in och ut under helgerna. Finns artikel på Avpixlat, med länk till norsk sida.
Allt fler länder runt om oss börjar alltså se Sverige som ett skräckexempel, på hur misslyckad massinvandring fungerar som sämst när det finns politiker som inte har en aning om vad dessa håller på med.
Istället för att dra i bromsen, klipper de av bromsledningarna, så bromsoljan lämnar stora svart pölar på marken.
Jag hoppas innerligt nu att detta som händer får någon liten, pytteliten klocka att börja ringa hos de sovande folket.
Det handlar inte OM de får sina sommarstugor beslagtagna utan när.
Det handlar inte OM att många kommer att stå på gatan när bostadsbubblan spricker, när regeringen ger klartecken på amorteringen skall chockhöjas, det handlar om när.
Detta kommer att frigöra ca en miljon bostäder åt de nyanlända, som får det varmt och gott, medans den sovande står yrvaken på gatan, och undrade vad som hände med sin varma säng.
Sverige är inte längre till för det etniska folket, de som byggt detta land med svett och tårar.
Landet har de sovande och godhetsknarkande folket gett bort till andra människor, som inte har de godaste avsikter att förvalta detta som vi byggt.
Det som tog ca tusen år att bygga, med välfärd, god ekonomi och trygghet, har DÖ diktaturen raserat på nio månader, detta måste väl har varit ett slags rekord ?



http://7wm2zu47tn

Av Björn Söderberg - 14 september 2015 23:38

Sverige blir allt mer absurt. Det blir bara mer och mer dumheter på alla håll. Boverket vill tvinga in alla privata företag som hyr lägenheten så att Boverket kan dela ut lägenheter till vem man vill. Nu enligt uvell kommunikation vill man ge nyanlända förtur mm mm. Läs hennes blogg man baxnar när man läser vilka förslag som är på gång. Inget av detta har media rapporterat om.Mediahäxor och troll inom media ljuger så tunnorna blir svarta och vill inskränka det fria ordet till fördel gammelmedia . Herr löfven, Batra, mdfl har hamnat in psykos och tänker inte klart längre. Hela Europa håller på och stänger sina gränser men icke Sverige. Man inser inte att denna flyktingström är ännu bara i sin linda. Hur ska löfen och compani fixa när de börjar bli riktigt mycket folk som kommer hit och ska försörjas. Magdalena Andersson vill låna penga för att finansiera detta kaos.undra hur länge hon kan låna pengar till detta. Likt Grekland kommer Sverige bli rena rama fattigstugan medan Reinfeldt tar ut full ersättning på miljardbelopp enl praxis. Och han är inte ensam om det. Likt en apelsin håller politikerna på och kramar livet ur moder Svea men de fattar man inte för psykosen blir bara djupare och djupare. Idiotin är nu mer total med pk medias påhejande.

Av Björn Söderberg - 14 september 2015 00:30

http://avpixlat.info/newsdesk/lastips-julia-caesar-om-mainstreammedias-forljugenhet

Total sanning kring medias försök till att föra svenska folket bakom ljuset.

Ovido - Quiz & Flashcards