Alla inlägg den 26 september 2015

Av Björn Söderberg - 26 september 2015 11:24

Marcus Oscarsson en av Sveriges riktiga jornalister. För det mesta en ovinklad syn på det svenska politiska klimatet här i landet. Nu på Tv4 nyhetsmorgon hör vi han säga löven mdfl börjar tassa på SD:s marker. Vad hör jag. Är de möjligt. Vad har hänt. Börjar det gå upp ett ljus för våra godhetsälskande struttspolitiker att ta huvudet ur sanden och se verkligheten. Man säger det finns problem med romer som invaderar privata marker. Skitar ner mm mm. Tiggeriet har också blivit ett problem som enligt dom inte fanns tidigare. Vad kommer att komma härnäst??? Kanske vi måste bromsa flödet av sk flyktingar. Ja du Marcus Oscarsson fortsätt med journalistik som den ska vara.

Av Björn Söderberg - 26 september 2015 09:44

Nu ska det satsas pengar på skolan då många elever inte klarar att slutföra sin gymnasie utbildning med godkända betyg. Enl PISA rapporter sjunker Sverige som en gråsten i dessa rapporter. Nu ska det satsas pengar på lärarna ja ca 3000 kronor i månaden. Som vanligt när de gäller politiker blir det mycket svammel som vi måste ha höga mål, bäst i världen, vi tror ?, va då tror ? . hur många ensamkommande sk barn kommer till Sverige ? Vilket många påstår inte är barn. Dessa människor som ska in i skola många analfabeter alldrig gått i skola ska 3 års gymnasium göra dom till arbetande människor som företag vill anställa. Svaret är givet från början totalt omöjligt. Vi har redan i dag en stor skara svenska ungdomar som inte klarar gymnasiet då har dom ändå gått 9 års grundskola. Den svenska skolan av i dag är fortfarande flumskola att vara lärare där ouppfostrade ungar gapar skriker skiter fullständigt i vad lärarna säger.Föräldrar curlar sina ungar i all dumhet och skyller sen på ja men det är kärlek att curla sina ungar. Ungarna blir lata odrägliga ställer orimliga krav på sin omgivning men inga krav på sig själva.
Ja du Aida Hadzialic att sitta i tv och och säga vi ska bli bäst i världen igen är lika med en stor lögn. Gustav Fridolin skulle ju fixa skolan på 100 dager eller va de nu va. Tycker det vart tyst från hans sida. Undra vad det kom sig. En stor käft som talat innan huvudet tänkt.

Ovido - Quiz & Flashcards