Alla inlägg den 5 september 2015

Av Björn Söderberg - 5 september 2015 16:33

Arnstad är i praktiken en av SD:s bästa valarbetare med tanke på att vinklingen på det han säger är helt absurd. Om så 90% av befolkningen skulle rösta på SD så skulle han skrika om att alla Sverigedemokrater är rasister.
Vissa vill gärna måla upp rasismen från svenskar som ett stort problem. Men det är ju inte ett stort problem, det är massinvandringen (gruppnivå, inte individnivå) och konsekvenserna av denna som är problemet. Ovanpå detta har vi att de värsta rasisterna inte är infödda svenskar utan importerade sådana. Men ingen kritik riktas mot det interna hatet inom gruppen invandrare. Palestinier/judar, olika inriktningar inom Islam mot varandra, muslimer mot kristna etc.
Vi ser vad som sker i Malmö, detta kommer att sprida sig till resten av landet och det kommer givetvis att bli än värre i Malmö. Vänder vi utvecklingen nu så får vi jobba i decennier för att återta svenska värderingar, svensk välfärd etc. Vänder vi inte utvecklingen nu så är det dags att säga Allahu Akbar Sverigearabien

Av Björn Söderberg - 5 september 2015 16:19

Nyligen på Tv4 nyhetsmorgon och krimkvarten kunnde Hasse aro konstatera att Sverige är tryggt. Det är bara 13 % av svenska folket som känner otrygghet. Man skulle kunna tro att han menar dom som röstar sd är rädda här i landet. Jag undrar var han hämtar sin statestik???? Med statistik kan man få fram vad som passar folket alltså tv tittarna. Med statistik kan man få fram vad som helst med lite trix och fix.
För några år sedan var jag på ett julbord i Eskilstuna helt plötsligt kom detta in två herrar i svarta kostymer snyggt klädda med stramt uppförande. Efter kommer herr Reinfeldt med fru Filipa och barn dom två herrarna var deras livvakter. Varför livvakter Sverige är ju tryggt. För inte så länge sedan gjorde integrationsministern Morgan Johansson ett besök på ett asylboende där han vart attackerad av en asylsökande som tömde en brandsläckare rakt på honom. Räddning vad tror ni !!!! de va livvakter Sverige är tryggt. Olof Palme, Anna lind vem mer utav politiker kommer få sätta livet till i framtidens Sverige???? Men Hasse aro säger Sverige är tryggt. Är de nån som tror honom. Tar man fram statistik över människor som försvunnit och det är en hel del dom har alldrig hittats årtionden av försvunna människor. Förvisso har säker några flytt landet av någon orsak med inte alla. Kan garantera att många av dessa fått sätta livet till men Sverige är tryggt. Det kommer att komma åtskilliga människor till vårt land många rena rama psykfallen då dom mördat,plågat, våldtagit kommer till Sverige där Mona Sahlin ska hjälpa dessa psykfall. Sverige är tryggt. Jag undra hur många exempel jag skulle kunna göra där Sveriges politiker alldrig skulle kunna säga imot mig när jag säger Sverige håller på och bli otryggt. Men de vill man inte lyssna på för Hasse aro säger Sverige är tryggt. Bra jobbat Hasse aro du invaggar svenska folket att vi är trygga. Vi får se om några år Hasse om du kommer med samma statistik.

Ovido - Quiz & Flashcards