Direktlänk till inlägg 28 september 2015

Opinonslögner

Av Björn Söderberg - 28 september 2015 17:59

Den flyktingvänliga opinionen har stärkts kraftigt på bara ett halvår. ? 44 procent av de tillfrågade anser att Sverige ska ta emot fler flyktingar ? en ökning med 18 procentenheter sedan februari.
Påståendet ovan är ren lögn.

Nedan listas några av de alternativa sätt för hur Bonnierägda Dagens Nyheter i samarbete med opinionsföretaget IPSOS ljög om verkligheten när de försöker inbilla Sverige att det plötsligt börjat bejaka och omfamna den pågående invasion av asylsökande som eskalerade sommaren 2015 ? en ökning som är så dramatisk att den inte ens räcker med att lägga en nolla till antalet nyanlända, d v s multiplicera invandringen med en faktor på 10.

DN/IPSOS har helt enkelt hittat på siffrorna.
De 1229 personer IPSOS/DN påstås intervjuades handplockades då man visste vilka deras sympatier var.
Togs telefonnumren från DN:s lista på prenumeranter?

DN/IPSOS genomförde en i sig korrekt opinionsundersökning, men gjorde det på samma sätt bland annat tandkrämstillverkare genomför sina undersökningar: man gör dem om och om igen tills dess slumpen (eller vad det nu är) ger det resultat man vill ha. Det kan vara som så att med DN/IPSOS ringt betydligt fler än 1299 personer, och väljer ut den ?undersökning? som ger det svar DN:s ansvarige utgivare Peter Wolodarski å ägarnas vägar, familjen Bonnier, vill ha.
DN (och resten av riksmedia) manipulerade kontext och utnyttjade sekvensialietet för att få det resultat man ville ha.
Det gick till så här:

En människosmugglare långt utanför Sveriges gränser orsakar en olycka som utplånar bland annat hans egen familj. Bilden på mannens döde tre-årige son uppsköljd på en strand kablas ut över världen. Det sker utan att bakgrunden till olyckan ges.
DN Och annan riksmedia förvandlar direkt tragedin till en masspsykologiska attack på människor i Sverige.
Direkt efter attacken, då människor fortfarande är i schock, ger DN åt IPSOS uppdraget att genomföra en ?opinionsundersökning?.


Finn Fem Fel

Om DN/IPSOS siffror verkligen pekar på ett trendbrott i hur svenskar upplever invasionen av asylsökanden borde detta avspeglas på fler sätt.
Ett exempel skulle vara ett trendbrott i det växande stödet till Sverigdemokraterna ? det enda riksdagsparti som säger sig vilja stoppa asylinvasionen.

Verkligheten är den motsatta: SD har under 2015 gått från rekordnotering till rekordnotering. Partiet har gjort så också i IPSOS egna undersökningar.

Det här försöker DN/IPSOS inte ens att förklara.

DN/IPSOS asylsympatiundersökning dras också med interna märkligheter.

Samtidigt som DN basunerar ut att Europas redan mest invandrarvänliga land blivit ännu mer invandrarvänligt, skriver de att befolkningens oro för anstormningen av asylsökande ökat.

Hur går detta ihop?

Oaktat Bonniers, DN:s och IPSOS systematiska ljugande för syftet att implementera den så kallade Kalergiplanen i Sverige synes den djupare orsaken till problemet vara att befolkningen som kollektiv lider av något slags schizofrent självskadebeteende och är för kollektivt apatiska och hjärntvättade för att kunna tänka självständigt.
Oavsett vad det handlar om är åter frågan: Var befinner sig landets statsminister i den uppståndna situationen?

Där har vi ett definitivt svar: Löfven gömmer sig i samma krypta han kröp in i efter dubbelmordet på IKEA för några veckor sedan..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Björn Söderberg - 21 september 2020 20:47


Tänk att lilla Sverige blivit ett land med våld politisk korrekthet , vänstervridet . Politiker som säger Sverige är lika tryggt i dag som för 30 år sedan. Vem över huvud taget tror på det. Är så pass gammal att jag vet hur Sverige såg ut för 40 år s...

Av Björn Söderberg - 21 september 2020 20:33

Under många år har jag känt denne man och jag lär mig aldrig hur han funkar och varför han ena stunden kan vara riktigt reko för att i nästa bli ett riktigt arsel. För mig håller han nu på och bli en riktig psykopat. Börjar tröttna på hans kommenta...

Av Björn Söderberg - 19 december 2019 18:40

Vad är ett destrutivt förhållande. Är för tillfället helt slutkörd i huvudet och det sätter sig även på kroppen. När brister det när får man nog. Oavsett hur mycket man än förstår att detta inte är bra ändå fortsätter man ...

Av Björn Söderberg - 19 november 2019 16:28

I helgen va jag till min dotter och fira mitt barnbarn. Många år sedan man va på barnkalas. Nästan en hel eftermiddag med massor av folk och presenter till tjejen. När kvällen närma sig fick jag mitt barnbarn trött utmattad efter dagens kalas. Gamla ...

Av Björn Söderberg - 14 november 2019 04:47

Vaknar alldeles för tidigt tydligen är jag pigg. Skickar mess till älsklingen i Thailand hon ringer upp och vi pratar lite kort hon är i staden och har köpt något fattar inte riktigt vad. hon ska visa mig senare. Ligger och trycker under täcket har...

Ovido - Quiz & Flashcards