Alla inlägg under mars 2015

Av Björn Söderberg - 20 mars 2015 10:47

Efter morden på Hisingen kräver nu de göteborgska kommunpolitikerna att få hjälp med att stoppa den omfattande och växande handeln med illegala vapen i staden.
? Jag känner att med denna mängd vapen som finns ute och det sättet man uppenbarligen löser konflikter på, så måste vi få hjälp med att stävja utvecklingen, säger Annelie Hulthén, kommunalråd i Göteborg till SVT Nyheter. Hon får medhåll av inrikesminister Anders Ygeman som på torsdagen besökte Göteborg med anledning av dådet
? Vi har nyligen fördubblat straffen för vapenbrott. Nu måste vi också gå vidare och skärpa polisens åtgärder för att faktiskt omhänderta vapnen och sätta brottslingarna bakom lås och bom. Om Annelie Hulthén va lite självkritisk ihop med sina partikamrater dom som sk ska styra Sverige tänkte till lite. Våra gränser står i praktiken helt öppna hur svårt är de att få in vapen från utlandet då. Det behöver man inte vara raketforskare för att förstå det är hur lätt som helst att få in vapen helt obemärkt.

Av Björn Söderberg - 19 mars 2015 18:08

En god vän till mig börja prat om vad han känner håller på och ske i Sverige. Till saken hör att han har aldrig sagt ett ord av vad som skulle kunna anknytas som rasistiskt. Han sa vad håller dom på med uppe i regeringen ? Och jag förstår honom i den lilla stad vi bor i är vi också snart en minoritet då hela staden översvämmas av människor från hela världen. Tiggare vid varenda butik. Svenskar som lurpassar på varandra om man skulle råka säga nå som kan anknytas till rasism. Detta har blivit vardag i vårt land. Man har snart vart in i allt som har med rasism och göra Pippis negerkung, Gb:s glass black noggrant, och ja mycke mycke mer. Allt som har med den sk blandad kultur är bra. Allt svenskt har helt plötsligt blivit dåligt. Media och politiker sitter med piskan över svenska folket för att läxa upp alla som inte tycker som dom. Detta är Sverige av i dag och detta är bara början på det kaos som kommer förr eller senare.

Av Björn Söderberg - 19 mars 2015 17:54

Inrikesminister Anders Ygeman (S) menar att ökande klyftor, arbetslöshet och sjunkande skolresultat är orsaker bakom gängkonflikterna i storstäderna.
? Ingen människa som går på restaurang i Sverige ska behöva oroa sig för att hamna i ett blodbad, säger han.
Problemen finns ju även i Malmö och Stockholm. Det är ett samhällsproblem. Vi har haft 10?15 år av växande klyftor, ökande arbetslöshet och sjunkande skolresultat. Det är klart att det också ger utslag i otrygghet och brottslighet. Tänk att han inte kan tänka längre än näsan räcker. Han och polarna i regeringen ihop med borgarpacket sitter och ser problemen men låter förfallet fortsätta. Det är lätt att analysera detta. Att sedan göra nå åt problemen då har huvudet slutat fungera.

Av Björn Söderberg - 19 mars 2015 17:42

http://avpixlat.info/2015/03/19/ratad-gammelmedia-ges-konstgjord-andning-med-nya-presstodsregler/

Det är klar när expressen och Aftonbladet hela tiden förvränger sanningen så tröttnar folk till slut. Att de nu mer finns många alternativa mediesajter gör att folk kanske får en mer sanningsenlig bild av vad som händer i samhället.

Ovido - Quiz & Flashcards