Alla inlägg den 21 mars 2015

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 18:05

Dom franska lokalvalen ska hållas i morgon Marine le Pen hålls som favorit. Dom etablerade partierna är ju givetvis rädda för vilken framgång hon kommer få likt våra politiker är rädda för sd. Ja för man en politik som håller på och sänka landet då får man motstånd.

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 09:38

?Hur många fler ska behöva dödas?? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20503657.ab

Herr löfven lovar att han ska göra allt för att stoppa våldet.
Herr löfven du ljuger så tungan blir svart. För att ev lyckas med det får nog Sveriges bli en diktatur med militära styrkor på gatorna. Då finns de ju åtminstone några som kommer känna sig hemma.

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 09:16

En undersökning visar att svensken är rädd för det ökande våldet i landet. Undra om 87% procentarna som röstat socialdemokraterna ihop med borgarna ingår i den undersökningen. Kriminalologer uppger att rädslan är befogad medan herr löfven står med skygglapparna på och beklagar sig över samhällsutvecklingen som han och dö överenskommelsen själva fixat till för att hålla sd utanför. Endast för att sänka Sverige till medeltiden.

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 09:07

Då har våran sk regering återinfört arvsskatt. De va väll ingen skräll att den kom åter. Staten behöver ju pengar och vi vet ju vart dom pengarna kommer att användas. Det är sorgligt hur dom får hålla på det är skattade pengar som skattas en gång till rena rama rånet på ett redan högt skattetryck.

Ovido - Quiz & Flashcards