Alla inlägg under mars 2015

Av Björn Söderberg - 7 mars 2015 09:52

http://avpixlat.info/2015/03/07/debatten-om-debatten/

Det är skönt att de finns människor i landet som vill läsa riktiga nyheter

Av Björn Söderberg - 6 mars 2015 16:56

http://avpixlat.info/2015/03/06/grova-logner-om-avpixlat-fran-aftonbladet-i-svt-aktuellt/

De finns många och då menar jag många som påstår att Avpixlat är en hatsajt. Dessa människor är livrädda för denna sajt pga den skriver sanningen. I deras värld är allt i rosa och många har aldrig ens läst vad som står på sajten.men pga fulmedias påståenden av att den är hatsajt tror man med hull och hår att det är så. Nu tänker jag uppmana till att läsa Avpixlat, Samtiden, exponerat,Omni,Dispatch International. Nyhetssajter som ger en verklig bild av vårt samhälle av i dag. Expressens Thomas Mattsson ynkrygg vänsteranhängare. Lena melin aftonbladet två hjärntvättade stollar som tror att deras engagemang ska på påverka folket. Ledsen tokar ni är ute för länge sedan.

Av Björn Söderberg - 5 mars 2015 23:18

http://avpixlat.info/2015/03/05/regeringen-ska-utreda-det-forandrade-medielandskapet/

Utredningar är tydligen populärt bland våra politiker denna är bara en i raden av utredningar. Nu ska man även tillsätta en utredning om vinster i välfärden. Med fina ord låter det som man i slutänden kommer tillåta vinster i välfärden dock med liten marginal. Får jag själv tro kommer man aldrig lyckas bromsa vinster i välfärden. Politikerna tror det men dom kommer tyvärr misslyckas

Av Björn Söderberg - 5 mars 2015 23:11

http://avpixlat.info/2015/03/05/expressen-pa-jumboplats-i-fortroendematning/

herr Thomas Mattsson. Du tror att du kan lura vem som helst av folket här i landet. Ledsen men de finns i dag andra mediatidningar som ger folket rätt information av vad som pågår i landet. Önskar att expressen får ännu sämre försäljningsupplagor så du får sparken för gott så vi slipper läsa förljugenheterna som du och dina jornalister försöker servera oss.

Av Björn Söderberg - 5 mars 2015 21:35

http://avpixlat.info/2015/03/05/kristdemokraterna-forsta-parti-att-bryta-sig-ur-maktkartellen/

Vi får hoppas att de blir verklighet av detta. Tror adaktusson verkligen att de kommer gynna kristdemokraterna så bryt er loss. Att stopp sd kommer inte att ske om han tror det.

Av Björn Söderberg - 4 mars 2015 21:28

http://avpixlat.info/2015/03/04/vansterpartist-och-fackordforande-kallar-gamla-och-sjuka-svenskar-for-rasister/

Att gamla och sjuka människor inte vill att personalen bär muslimsk slöja tycker jag ska respekteras. Sen får dessa stollar som tycker nå annat ta och tänka om. För många gamla känner osäkerhet kring annorlunda sakerna på gamla dagar. Varför kan det inte respekteras.

Av Björn Söderberg - 4 mars 2015 17:43

http://avpixlat.info/2015/03/04/rikspolischefen-overlamnade-rapport-om-bekampning-av-hatbrott/

Det ska bli intressant att se vad man kallar för hatbrott.kommer det bli minsta lilla antydan till ogillande av asylinvandringen eller endast att man säger nå negativt om våra politiker. Än så länge är de ju helt ok att hata sd och allt vad dom står för även mordhota. Troligtvis kommer det att undantas så man kan kalla sd:are vad man vill och även hota. Sverige är underbart

Av Björn Söderberg - 4 mars 2015 17:37

http://avpixlat.info/2015/03/04/propagandafilm-visas-i-riksdagen/

Våra kära politiker vill se den värld som dom tror dom får med asyl och flyktingpolitiken i filmen. Att det finns en baksida av den vill man inte tala om där extremvåld, mord, hedersmord, våldtäkt förekommer i allt större omfattning.
I deras värld är allt perfekt. Kan bara säga sorgligt

Ovido - Quiz & Flashcards