Alla inlägg under mars 2015

Av Björn Söderberg - 22 mars 2015 10:02

Regeringens handlingsplan mot extremism har delar som är demokratifientliga. Det skriver 15 professorer ett inlägg på DN Debatt.
De anser att Samtalskompassen, som ska ge råd åt dem som arbetar med unga, felaktigt pekar ut grupper som våldsbejakande. Som exempel nämns Förbundet Allt åt alla, mest känt för sina så kallade överklassafarier i Stockholm.
?I en debatt med Mona Sahlin i Aftonbladet nyligen förklarade gruppen att det enda stöd till politiskt våld man givit uttryck för är insamlingen till de kurdiska styrkornas försvar mot IS. Hur kunde de då hamna på Sahlins lista?, undrar debattörerna.
De framhåller att civil olydnad och konfrontativa handlingar inte är samma sak som våldsbejakande extremism och menar att regeringens riktlinjer riskerar att påverka ungdomars demokratiska engagemang negativt.
?Genom att sätta stämpeln (potentiellt) 'våldsbejakande' på organisationer eller grupper som använder aktionsformer som kan betecknas som konfrontativa tar den svenska staten ett stort kliv i motsatt riktning.

Av Björn Söderberg - 22 mars 2015 09:54

Vad säger Sharia lagarna? Inom viss framtid får muslimerna majoritet inom politiken och då ...... vad händer då? Kommer det att finnas ännu mer pengar för att öka mot-tagandet av asylsökande IS-krigare o muslimska fundamentalister? Jag tror att det ligger i linje med vad majoriteten av muslimerna vill. Får svenska kvinnor då köra bil? Får kvinnor då gå ut utan en manlig släkting som förkläde? Måste kvinnor bära burka då? Hur blir det med pensioner för oss svenska medborgare? Tas pensioner bort för oss infödda svenskar för att delas ut i ännu större grad (än idag) som bidrag till s.k nysvenskar? Hur blir det när muslimerna tar över Sverige? Behåller muslimerna som i framtiden tar över vårt samhälle trängselskatter och vägtullar?

Frågan kan tyckas ironisk. Men jag menar faktiskt allvar. Hur blir det då? Med dagens asyl- och invandrarpolitik är det inte frågan OM. Utan frågan är NÄR muslimerna blir många fler än svenskarna och då (när det finns fler muslimer inom politiken än kristna eller infödda svenskar) kommer islams värderingar att vara det som vi tvingas att förhålla oss till.

Sharialagar kommer att införas i mer eller mindre omfattning. Det är säkert. Dit är vi på väg med 7-klöverns asyl- och invandrarpolitik. Det mångkulturella samhället kommer att inte leda till att vi får många kulturer. Utan till att en enda kultur tar över och dominerar hela vårt samhälle, allting kommer då att bygga på islams värderingar och islam kommer att genomsyra och styra över oss inom inte allt för avlägsen framtid. Svenskheten kommer att försvinna om vi fortsätter med 7-köverns politik.

Så vad säger islam om trängselskatter och vägtullar. Kommer pengarna då att använ-das till att bygga fler moskéer och fler minaretrar? Eller till vad kommer pengarna att användas när muslimerna tar över?

Av Björn Söderberg - 22 mars 2015 09:45

Stolpskottet Margot Wallström
Av Stig Olsson - Igår 05:15
Den som läser min blogg vet att jag ifrågasätter rätt många saker av det som pågår i vårt land. Och den här gången retar jag upp mig på ytterligare sak... Alla vi medborgare i landet Sverige känner ju till hur "viktigt" det är med utbildning eller hur?

Och det gäller över hela linjen, från att städa toaletter på busstationer till att vara chef på någon av alla våra myndigheter (ok nu kanske jag tog i men du fattar)...
Ja, om du inte har en utbildning att visa upp om du söker jobb som städare så måste du ta en intern utbildning på det företag du ska jobba åt i framtiden. Kanske en 2-veckorskurs eller nåt liknande, för annars får du inte jobbet.

OK, så börjar mina tankar att gå och jag kommer plötsligt ihåg att vår förra justitieminister Bea Ask inte direkt hade nån juridisk utbildning... Allt hon hade i sin ryggsäck var en utbildning som hårfrisörska!?!?
Jag kom att tänka på henne när jag igår läste en artikel om Margot Wallström, vår utrikesminister... så jag googlade lite på henne och ser då att hon är ju ändå sämre rent utbildningsmässigt!

Hon har inte gått en enda dag på t ex högskola... hennes betyg från grundskolan respektive gymnasiet är dåliga... ändå sitter hon idag som vår utrikesminister!?!?
Hur i helvete går det ihop???
Nä just det, det går inte ihop!

De enda i vårt land som inte behöver nån utbildning verkar vara våra politiker, de som sen ska sitta och bestämma alla våra lagar... men själva är de knappt läskunniga!?!?

Va faan är det som pågår??? Hur länge ska vi sitta på våra arslen och bara ta emot gång efter gång från dessa korrumperade apor???

Jag är så less på den här skiten att jag önskar vi hade en Breivik i landet som kunde lösa våra, folkets, problem med urusla politiker som inte ens kan stava till ordet arbete!

Margot var så pissdålig att hon inte ens klarade av att jobba på en bank utan valde i stället att hoppa på det korrumperade politikertåget genom att gå med i det största och mest laglösa partiet vi har i Sverige, nämligen Socialdemokraterna... men så är Margot stenrik också...

Eller vad sägs om att hon under sina år i EU drog in 19 miljoner, bara i lön... hur mycket i dolda inkomster hon fick är av naturliga skäl inte känt, för det vägrar hon såklart uppge.
Sen, som lite uppmuntran för denna stackars hårt arbetande sossen så får hon också en pension på 85 000 per MÅNAD!!! Ända fram till sin 65-årsdag... och efter det lär hon få en riksdagspension på motsvarande belopp... så inte faan är dom fattiga inte våra kära politiker!

Nu ska du få läsa ett exempel på hur hög Margots IQ är... och jag måste ärligt talat säga att detta skrämde mig när jag läste det igår...

Utrikesminister Margot Wallström efter mötet med representanter ur näringslivet på näringsdepartementet där de diskuterade konsekvenserna av att Saudiska myndigheter har beslutat att inte utfärda nya visum för svenska affärsmän.
Utrikesminister Margot Wallström efter mötet med representanter ur näringslivet på näringsdepartementet där de diskuterade konsekvenserna av att Saudiska myndigheter har beslutat att inte utfärda nya visum för svenska affärsmän. Foto: TT

Margot Wallström är djupt oroad över att hennes uttalanden om rättsväsendet i Saudiarabien ska uppfattas som kritik mot islam. På mötet med näringslivet upprepade hon rädslan för att en sådan tolkning ska sprida sig i den muslimska religiösa världen.

Enligt de som var med på mötet i näringsdepartementet var Margot Wallström märkbart skakad över arabvärldens reaktioner på hennes uttalanden om tillståndet för mänskliga rättigheter i Saudiarabien.
?Olyckligt att kritiken kopplats ihop med islam?
Wallström har bland annat sagt att det är medeltida metoder att döma sina medborgare till piskning såsom skett med den fängslade bloggaren Raif Badawi. Vid mötet med näringslivets toppar gav hon vid flera tillfällen uttryck för sin rädsla att det hon sagt skulle få spridning i den muslimska världen.

? Det som varit olyckligt är att det har kopplats ihop med islam, eller det har antytts att det skulle vara uttalanden mot islam. Men det är både felaktigt och väldigt olyckligt. Det är viktigt att tala om att det här inte är några uttalanden som riktas mot en religion, säger Margot Wallström i en intervju till TT efter att mötet avslutats.
Vittnar om allvar
I Saudiarbien gäller sharia som anses vara en gudomlig lag. I den kommuniké där det samlade Arabförbundet fördömde Margot Wallströms uttalanden för några dagar sedan stod skrivet att sharia har garanterat mänskliga rättigheter och räddat människors liv.
Flera av de närvarande från näringslivet vittnade om allvaret i den situation som uppstått. En av deltagarna sa att hon och hennes medarbetare skämdes över att representera Sverige efter det som hänt. Andra kritiserade regeringen och hävdade att den saknar kontroll över utvecklingen.
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/wallstrom-ar-djupt-oroad

Min fråga till dig läsare är ju rätt enkel... Ska vi acceptera att dessa stolpskott till politiker ska få fortsätta stjäla våra skattepengar på detta vis?

Tänk efter... En riksdagsmans lön ligger i genomsnitt på 70 000, multiplicera det med 349 vilket är antalet riksdagsledamöter så får du den nätta summan på 24 430 000 kronor... PER MÅNAD som de kostar oss, bara i löner!
På ett år blir det lite drygt 29 MILJARDER!

Är dessa intelligensbefriade kräk verkligen värda så mycket pengar???

Jag tycker inte det... Bort ut väck med dom och sätt in proffs inom varje departement i stället... sparka dom som inte sköter sig, utan fallskärmar... fängsla de som fuskar... BORT BORT BORT med dom!

Låt mig bara ge dig ett exempel innan jag slutar det här inlägget...

För ca 26 miljarder per år så får Sverige ca 17 000 handikappade människor som kan leva ett någorlunda drägligt liv pga att det, än så länge, finns personlig assistans... Dessutom skapar det direkt 80 000 arbetstillfällen för de som jobbar som assistenter...

Och en debatt som går hög nu i riksdagen är att DOM tycker dessa 26 miljarder ä för mycket så de har skurit ner på denna livsnödvändiga hjälp med ca 1000 människor som idag inte får mer hjälp... Av dessa 1000 har ca 300 tagit livet av sig pga denna galenskap...

Men tror du att de som skar ner på vår assistans sänkte sin lön med ett enda öre?
Nä just det... i stället höjs deras löner med ca 6000 kr per år... vilket ökar kostnaden för skattebetalarna med drygt 25 MILJONER till per år!!! FYYYYYYY FAAAAAAN

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 18:05

Dom franska lokalvalen ska hållas i morgon Marine le Pen hålls som favorit. Dom etablerade partierna är ju givetvis rädda för vilken framgång hon kommer få likt våra politiker är rädda för sd. Ja för man en politik som håller på och sänka landet då får man motstånd.

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 09:38

?Hur många fler ska behöva dödas?? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20503657.ab

Herr löfven lovar att han ska göra allt för att stoppa våldet.
Herr löfven du ljuger så tungan blir svart. För att ev lyckas med det får nog Sveriges bli en diktatur med militära styrkor på gatorna. Då finns de ju åtminstone några som kommer känna sig hemma.

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 09:16

En undersökning visar att svensken är rädd för det ökande våldet i landet. Undra om 87% procentarna som röstat socialdemokraterna ihop med borgarna ingår i den undersökningen. Kriminalologer uppger att rädslan är befogad medan herr löfven står med skygglapparna på och beklagar sig över samhällsutvecklingen som han och dö överenskommelsen själva fixat till för att hålla sd utanför. Endast för att sänka Sverige till medeltiden.

Av Björn Söderberg - 21 mars 2015 09:07

Då har våran sk regering återinfört arvsskatt. De va väll ingen skräll att den kom åter. Staten behöver ju pengar och vi vet ju vart dom pengarna kommer att användas. Det är sorgligt hur dom får hålla på det är skattade pengar som skattas en gång till rena rama rånet på ett redan högt skattetryck.

Ovido - Quiz & Flashcards