Alla inlägg under juli 2015

Av Björn Söderberg - 13 juli 2015 19:59

http://avpixlat.info/2015/07/13/paniken-sprider-sig-bland-de-andra-partierna/

Ja va konstigt att SD växer så de knakar. Kära stollar som ingick i dö överenskommelsen. Ni har inte kunnat gjort de bättre än så. Ni är den största orsaken till att folk hoppar över till SD alltså är ni dom största valarbetarna till SD. Grattis vi som röstade sd blir givetvis otroligt glada över ert sätt att fixa över väljare till oss. Fortsätt i denna tackt så kommer ni vara ett minne blott om 4 till 8 år.

Av Björn Söderberg - 10 juli 2015 16:10

http://avpixlat.info/2015/07/10/till-statsministern-2/

Vi kan aldrig förvänta oss nå vettigt från dessa politiker inte förän dom bokstavligt blir utsparkad ur regeringshuset och blir kallade landets största förädare.

Av Björn Söderberg - 9 juli 2015 16:59

http://avpixlat.info/2015/07/09/framlingsfientlighet-nar-filip-fredriks-somaliska-bandylag-nekas-sarrattigheter/

Lägg ner Filip och Fredrik. Att dra fram de klassiska rasistkortet duger inte längre utan kom med nå nytt.

Av Björn Söderberg - 9 juli 2015 16:55

Media, makten och folket, i den ordningen, har helt enkelt missbrukat den dyraste lyxartikel som finns och nu kommer oundvikligen räkningen.
Det jag talar om är den självvalda dumheten. Den största lyxen är nämligen att tillåta sig själv att ignorera verkligheten och leva livet helt fritt från konsekvenstänkande. För en begränsad tid blir du kung i ditt eget universum, men eftersom detta bygger på en illusion och verkligheten hela tiden fortsätter utanför ditt periferi så kommer oundvikligen ögonblicket då du springer in i något riktigt hårt som du vägrade se.
Vi som har kritiserat massinvandringspolitiken i åratal vet att sakliga motargument från dess förespråkare är lika sällsynta som regn i öknen. Du kan helt enkelt inte få något vettigt svar ur någon som vägrar ta frågan på allvar. Det är precis som att resonera med någon som vägrar inse sitt alkohol- eller spelmissbruk. De kommer att bemöta dig med hån, aggressivitet och förnekelse.
Men men... Sanningen är övermäktig om man väljer den till fiende och den kommer att tvinga fram insikten i alla till slut. Detta är bara början.

Från en debattör på bloggplattsen

Av Björn Söderberg - 8 juli 2015 18:04

http://avpixlat.info/2015/07/08/muslimsk-slojfundamentalist-stammer-lakare-pa-20-000-kr/

Släng ut dessa blodsugare då dom i praktiken själ svenska skattepengar. Och för fan lite mer stake i dom svenska leden säg gör fan imot nån gång. Ni skjuter er själva i foten era dumskalle om detta får fortsätta.

Av Björn Söderberg - 8 juli 2015 15:58

http://avpixlat.info/2015/07/08/globalisternas-vidriga-kvinnosyn/

Tänk att det är så tyst omkring detta ämne från rabiatfeministerna. Dom gör sig bara mer och mer korkade ju mer undanflykter och ursäkter dom försöker göra om dom ens försöker säga nått alls. Snälla ni gör ett försök att försvara denna dårskap som håller på och ske i Sverige säg det till dom kvinnor som blivit våldtagna. Säg de till dom som kommer bli våldtagna. Ni kommer inte ha nått vettigt svar över huvud taget. Säger bara en sak ni har svikt era medsystrar med lögner och förtal. Börja för fan bete er som riktiga kvinnor så kanske ni kan få nått förtroende tillbaka av era medsystrar.

Av Björn Söderberg - 8 juli 2015 15:48

http://avpixlat.info/2015/07/08/nigel-farage-eu-projektet-haller-pa-att-do/

EU klubben för inbördes beundran. Lägg ner skiten innan det går åt skogen för hela europa.

Av Björn Söderberg - 7 juli 2015 23:19

Här i veckan rapporterar nyheterna om att många poliser börjar hoppa av polisyrket och man börjar vara orolig pga avhoppen. Det är förståligt att poliserna hoppar av sitt yrken ledningen inom polisen är en katastrof man har troligtvis satt munkavle på kåren föra att inte rapportera hur det står till i samhället. Undra när man ska inse inom ledningen att detta inte är hållbart. Beatrice Ask som inte verkar vara nära verkligheten lyssnar inte på nått som kan vara imot hennes egen uppfattning av läget inom polisen. Bra Beatrice snart har vi ingen poliskår om du får fortsätta slå dövörat till. Sent ska syndare vakna

Ovido - Quiz & Flashcards