Alla inlägg den 21 juli 2015

Av Björn Söderberg - 21 juli 2015 21:56

http://avpixlat.info/2015/07/21/jag-ar-besviken/

Låt alla 87% kväljas i sin egen dumhet. Den dagen kommer när de inte längre går att blunda för det som sker i Sverige. Om inte annat när dom själva råkar ut för nått som är relaterat till den massiva invandringen.

Av Björn Söderberg - 21 juli 2015 12:03


Vissa länder har analyserande politiker medan andra har hjärndöda. De analyserande har i åratal haft ett utmärkt skräckexempel i norr som de nu kan använda som underlag för vettiga beslut. Amöbapolitik med vidöppna dörrar o noll koll är en katastrof. Skottlossning, granatkastning och en flod av anlagda bränder, mord o rån hör inte hemma i civiliserade stater och det har många EU-politiker förstått. Bara att gratulera dessa nationer o folk. Svenska politiker släpper inte bara in vad som helst. De t.o.m lockar hit dom med världens generösaste bidragssystem, världens i särklass snabbaste PUT o medborgarskap samt världens i särklass kravlösaste samhälle med det slappaste rättssystemet jorden någonsin skådat. Begriper DÖ-politikerna inte ens att man skapat en oemotståndlig åtel som överglänser alla andra och som är känd av varenda presumtiv flykting som ofta redan har en massa kontakter i Sverige med mobiltelefoner för "senaste nytt". "Die dumme schweden" har aldrig varit mer relevant än nu. Det antal som de flesta övriga EU-länder tar emot på ett år, dräller in i Sverige varje vecka för evig försörjning av svenska skattebetalare o övriga drabbade välfärdskonsumenter. Ser man inga problem med vår invandringsvolym så är man förståndshandikappad eller landsförrädare! Inte ens regelbundna granatattacker på öppen gata verka kunna väcka vår djupt insomnade PK-stollar inom politik o media. Debatten är som vanligt obefintlig! Utom i våra grannländer som givetvis oroas över "spinn off-effekterna" från den svenska vansinnespolitiken.

Av Björn Söderberg - 21 juli 2015 11:57

http://avpixlat.info/2015/07/21/pride-jarva-och-avpixlat-uppmarksammas-av-svt/

Dessa fega människor hbtq, RFSL mdfl jag håller med om att det är lätt att paradera mitt o stan men man vågar inte peta på invandrare som hävdar att man kan döda homosexuella och andra grupper med annan läggning. Era fega kräk

Ovido - Quiz & Flashcards