Alla inlägg den 9 juli 2015

Av Björn Söderberg - 9 juli 2015 16:59

http://avpixlat.info/2015/07/09/framlingsfientlighet-nar-filip-fredriks-somaliska-bandylag-nekas-sarrattigheter/

Lägg ner Filip och Fredrik. Att dra fram de klassiska rasistkortet duger inte längre utan kom med nå nytt.

Av Björn Söderberg - 9 juli 2015 16:55

Media, makten och folket, i den ordningen, har helt enkelt missbrukat den dyraste lyxartikel som finns och nu kommer oundvikligen räkningen.
Det jag talar om är den självvalda dumheten. Den största lyxen är nämligen att tillåta sig själv att ignorera verkligheten och leva livet helt fritt från konsekvenstänkande. För en begränsad tid blir du kung i ditt eget universum, men eftersom detta bygger på en illusion och verkligheten hela tiden fortsätter utanför ditt periferi så kommer oundvikligen ögonblicket då du springer in i något riktigt hårt som du vägrade se.
Vi som har kritiserat massinvandringspolitiken i åratal vet att sakliga motargument från dess förespråkare är lika sällsynta som regn i öknen. Du kan helt enkelt inte få något vettigt svar ur någon som vägrar ta frågan på allvar. Det är precis som att resonera med någon som vägrar inse sitt alkohol- eller spelmissbruk. De kommer att bemöta dig med hån, aggressivitet och förnekelse.
Men men... Sanningen är övermäktig om man väljer den till fiende och den kommer att tvinga fram insikten i alla till slut. Detta är bara början.

Från en debattör på bloggplattsen

Ovido - Quiz & Flashcards