Alla inlägg den 29 juli 2015

Av Björn Söderberg - 29 juli 2015 09:12


Cosmik Debris
Onsdag 29 juli 02:26
Du skriver idag om IS-sympatisörer (läs mördare) som uppehåller sig på Komvux i Kalmar, Kalmar är en del av VÅRT LAND för bövelen. Johan Westerholm skriver ett mycket obehagligt blogginlägg om muslimsk infiltration i flyktingbranschen med kopplingar som leder rakt in i Rosenbad.

Där bakom ett skrivbord sitter den inkvoterade muslimen Mehmet Kaplan och drar i trådarna och ser till att det muslimska ?civilsamhället? får den bästa av behandlingar.

Detta är korruption i sin renaste form och sannolikt också ministerstyre.

Korruptionsmisstankarna är säkert fullt befogade och vad händer i Granhedsgården AB? Vilka krafter kommer att utan insyn bedriva omstörtande verksamhet på Granhedsgården AB? Skall där IS-soldater förberedas för vad som skall komma?

Varför tillåter Migrationsverket att militanta muslimska föreningar med kopplingar till muslimska brödraskapet bedriver flyktingboenden? Till största delen är deras kapital inbetald skatt. Betalt av pensionärer och svenska hederliga arbetare och tjänstemän. Varför?

Det är ta mig djävulen helt sanslöst och man vill inte tro att det är sant. Men det är i högsta grad SANT!

Thoralfs och Johans senaste blogginlägg gör att min skenande dystopiska panik för vad som kommer inom en nära framtid att visa sig stämma.

Dessa muslimer som väller in i VÅRT land och sedan öppet visar sitt stöd för IS vet att det är helt ofarligt. Vilka hemska vålds/terrorbrott är dessa människor i stånd att utföra? Sverige har dessutom den sämsta möjliga polischef i Dan Eliasson. Han kommer inte att lyfta ett finger för att skydda det svenska folket. Han har andra uppgifter att sköta.

Det vi ser nu är att muslimer smider medan järnet är varmt. Om ingen stoppar detta är nog landet förlorat innan år 2020.

Vi som minns Sverige för 25-år sedan och ser med egna ögon vilken förstörelse som skett de senaste åren är bestörta och gråtfärdiga.

Men INTE uträknade!

Detta kommer inte att sluta lyckligt.

Ovido - Quiz & Flashcards