Alla inlägg under juli 2015

Av Björn Söderberg - 25 juli 2015 09:22

DU Inrikesminister Anders Ygeman: Här får du ett alldeles gratis recept på "hur man ska komma till rätta med dem (brotten)".
Utvisa, utvisa och utvisa.
Det tog 10 sekunder att skriva utvisa, utvisa och utvisa. Dina konsulter och sakkunniga kostar miljoner. Ändå lyckas de inte krysta fram de tre ord som är själva lösningen på problemet - nämligen: utvisa, utvisa och utvisa.
Även om du plagierar konceptet så kommer du inte att behöva betala ett enda öre för upphovsrättsintrång.
Vi svenskar är generösa. Vi välkomnar alla de som vill göra gott och bli ett med svenska folket men vi förväntar oss av politikerna att de skickar iväg alla som tar sig hit på falska papper och med onda avsikter.

Av Björn Söderberg - 23 juli 2015 15:20

En fin lite bok som används till invandrare för förstå deras vanor och seder. Se thoralf Alfssons blogg. Tar invandrare detta för svenskt är vi nerförda till neandertalarnivå. Klart är den inte rasistisk. Men vore den om somalier eller av andra etniska grupper vore den klart rasistisk.

Av Björn Söderberg - 22 juli 2015 19:06

http://avpixlat.info/2015/07/22/oikofobi-i-sfi-litteratur/

Hoppas jag inte är för gammal när helvetet bryter lös då ska jag ta dessa stollar i örat ORDENTLIGT

Av Björn Söderberg - 21 juli 2015 21:56

http://avpixlat.info/2015/07/21/jag-ar-besviken/

Låt alla 87% kväljas i sin egen dumhet. Den dagen kommer när de inte längre går att blunda för det som sker i Sverige. Om inte annat när dom själva råkar ut för nått som är relaterat till den massiva invandringen.

Ovido - Quiz & Flashcards