Alla inlägg under juli 2015

Av Björn Söderberg - 17 juli 2015 12:48

Reinfeldts trodde på den amerikanska modellen av att sköta ett land. Undra va han tyckte va så bra i det. Vi kan ju se hur de gått för världspolisen. Ett land på ruinens brant levt över sina tillgångar lagt näsa i blöt på alla möjliga och omöjliga länder och fortfarande gör. Man till och med kritiserar länder i Europa som än så länge har en något så när vettig ekonomi. Nu har dock många ledande stollar typ Angela Merkel proppsat på förträffligheten med allsköns stollar som alla länder ska berikas med. Löfven, Batra, romson mdfl hänger på trenden. Det man alldrig nämner är problemen som följer i dess fotspår. Våldtäkter, rån, stölder, övrigt våld, det okontrollerade flödet av vapen som går över obevakade gränser. Ändå fortsätter man ljuga för folket hur bra det är. Nu börjar trots allt folk vakna lite och se följderna av politikers oansvar dom gör för landet. Vi hoppas dom får en riktig spark i ändan nästkommande val och folket säger ifrån.
Kommer ej så att ske är detta land likt USA snart vara på ruinens brant.

Av Björn Söderberg - 17 juli 2015 11:31

Det handlingsförlamade sållet o dårhuset Sverige bör läggas ner och tvångsförvaltas av en nation utan förståndshandikappade politiker , t,ex Finland. Vi har ju varit ihop förr. Deportera dessutom våra ansvariga på livstid till Lampedusa eller annan lämplig asylsluss så kanske ett liljeholmens så småningom går upp men fan tro't. Även Rumänien/Bulgarien är lämpliga deporteringsområden för bot av den värsta naiviteten. Alternativet är att vi beväpnar oss, framför allt åldringarna. Staten bör stå för kostnaderna som kan tas från ett nedlagt fullständigt impotent rättssystem som en hel värld skrattar åt. Särskilt "nysvenskarna" som skapar egna! 27 olösta gängmord på rad i bara Göteborg måste vara ett oslagbart världsrekord i fredstid!

Av Björn Söderberg - 15 juli 2015 20:43

http://avpixlat.info/2015/07/15/kraschen-kryper-narmare-kommuner-patvingas-ensamkommande/

Sverige och Tyskland har tagit imot flest flyktingar gentemot övriga Europa. Man kan faktiskt undra varför vi ska ta imot ännu fler när systemen håller på och krascha. Tvång håller på och bli vardag mot kommuner som säger ifrån. När börjar man tvinga svenska folket att öppna sina hjärtan. Den dagen kommer jag bli kriminell och säga ifrån.

Av Björn Söderberg - 15 juli 2015 20:37

http://avpixlat.info/2015/07/15/regeringen-gor-en-ullenhag/

Vad säger politiker igentligen ???? En massa löften på löpande band som aldrig kommer inbefrias alltså bara bla bla bla bla till och med en femåring kan bättre.

Av Björn Söderberg - 14 juli 2015 17:46

Till er som INTE kan uppföra er för en enkel bild av kärnfamiljen. Ledsen att behöva säga det men sök hjälp innan det är för sent.

Av Björn Söderberg - 14 juli 2015 11:17

http://avpixlat.info/2015/07/14/sprickan-mellan-muslimer-och-australiens-civilsamhalle-vaxer-kraftigt/

Är vi förvånade. Nej. Här i Sverige byggs de moskéer på löpande band. Framtiden för den kristna svensken blir intressant.

Av Björn Söderberg - 14 juli 2015 11:11

http://avpixlat.info/2015/07/14/landet-du-arvde/

Det förfallna landet Sverige. Förfallet fortsätter i allt raskare tackt. Svensken står med mössan i hand och bugar inför överheten. När kommer det var nog med politikers propsa på den förträfflighet invandringen har. När tröttnar 87 % eller vaknar abrupt och ser med egna ögon de dom försvarat in i dumhet. Vem kommer få städa upp i röran efter Löfvens överenskommelse med Batra och ligan. Svaret vet vi dom behöver bara komma i majoritet sen kan dårskapet få ett slut.

Ovido - Quiz & Flashcards