Alla inlägg under oktober 2015

Av Björn Söderberg - 1 oktober 2015 05:30

Boggaren och socionomen Hans Li Engnell (som jag rekommenderar er att följa) skriver idag:

Spänn fast er - detta kommer att bli skakigt

?Det som sker runt om i landet just nu är en accelererande kollaps av våra institutioner. Polisen har slutat utföra sitt uppdrag, vilket gjort att runt 50 000 människor som nekats uppehållstillstånd de senaste åren och vägrat åka hem helt sonika får stanna kvar och inkassera välfärd.?

?Det som sker just nu är att samhällskontraktet rivs. Staten klarar inte av att hålla sin del av avtalet. Den enskilde borde då enligt all logik kunna avstå från att leva upp till sin, alltså sluta betala skatt.?

http://motpol.blogspot.se/2015/09/spann-fast-er-detta-kommer-att-bli.html

Under tiden detta vansinne tillåts fortsätta håller ?PK-eliten? hov i Globen och fullständigt vältrar sig i sin egen genomfalska godhet. Ingen nämnd, ingen glömd, men Kjell Bergkvist, Malena Ernman och Henrik Schyffert tillhör tätklungan och därmed de falskaste av de falska.

Hans Li Engnell avslutar dagens text med orden:

?Var och en gör bäst i att just nu se om sitt hus. Skaffa privata sjukförsäkringar. Se till att barnen kan gå i privata skolor. Och försöka undanhålla så mycket skatt man bara kan för att ge sig själv en buffert, och slippa betala för ett samhällskontrakt som har brutits av den andra parten. ?

Det är den verkligheten som kommer att bli högst verkligt för alla de som trott på den av SVT och DN förmedlade verkligheten. Uppvaknandet kommer att bli bryskt och kaos kan inte uteslutas.

Skyll då inte på SD!

Ovido - Quiz & Flashcards