Alla inlägg under april 2015

Av Björn Söderberg - 3 april 2015 09:33

Gårdagens Uppdrag Granskning om immigrationen fick bägaren att rinna över.... nu får det vara nog med hyckleriet, ingen skugga på uppdraggranskning men vi lever i en lögn.

Politikerna säger att invandringen är lönsam, men folket är inte dummare än att man förstår att om det saknas jobb och bostäder har vi inget att erbjuda flyktingarna. Varför har vi då som enda land i Europa öppnat portarna för alla asylsökande från Syrien? Vissa debatörer och konspiratörer tror att de öppna portarnas politik har varit moderaternas väg till att omdana landet från högskattesamhälle till nyliberalism. Men den vanligaste åsikten är att det handlar om generösitet och humanism dvs den "humanitära stormakten". Sanningen är den att det är värre, bra mycket värre än någon ens kunnat drömma om. Det är helt enkelt fruktansvärt! Den "humanitära stormakten" är ett hyckleri utan motsvarighet i historien. Sverige sticker inte ut som en moralisk förebild i en ond värld, tvärtom, Sverige har händerna djupare i syltburken än något annat västland ens är i närheten av! Och det är inte sylt i burken utan blod! Och det handlar om vapen! Pansarvärnsrobotar till mellanöstern. Det här sliter sönder mitt hjärta men låt mig ändå berätta...

Med anledning av den Arabiska våren 2010 skedde en folklig revolt i Syrien. Detta var ingenting nytt, Irak och Syrien består av flera folkgrupper och religösa grupper, uppror mot regeringsmakten har skett ett flertal gånger. Dessa folkliga uppror har snabbt och hårt slagits ned på ett mycket hänsynslöst sätt, t.ex Massakern i Hamah i Syrien 1982 eller gasningen av kurder 1986 och upproren 1991 i Irak. Det rimliga att förvänta sig var att även det folkliga upproret i Syrien 2011 obarmhärtigt skulle slås ned inom loppet av några månader, till sitt förfogande har nämligen Assad närmare 10.000 bepansrade stridsfordon, varav flera tusen tunga stridsvagnar av rysk/sovjetisk modell. En folklig milis är helt chanslös mot stridsfordon. För dom finns enbart ett enda motmedel som är både effektivt och hyfsat enkelt att använda, nämligen pansarvärsrobotar. Och det är precis det som händer i konflikten i Syrien. Milisen stoppar Assads pansarfordon med robotar, som i huvudsak kommer från Iran, Qatar och SaudiArabien.

Men är det bara så enkelt att det bara är dessa länder inblandade? SaudiaArbien har gott om egna pansarvärnsrobotar, problemet är bara att man behöver sina pansarvärnsrobotar för egen del så hur löser man det? Man skulle behöva en fabrik för att dels reparera gamla vapen och dels kunna underhålla nya? Redan 2009 börjar Saudiarabien fundera kring att bygga en fabrik.

Vem kan bygga en sådan fabrik?
USA? -Nej för känsligt. USA har faktiskt fungerande maktdelning.
Israel? -Nej, det är ju fienden.
Vad sägs om Ryssland? - Knappast de är ju Assads allierade?
Sverige då? - Ja Sverige, det skulle kunna funka, Sverige har handlat med vapen i årtionden och vi har redan ett löpande försvarssamarbete.

Diskusionerna leder fram till Projekt "Simoon" byggandet av en fabrik för pansarvärnsrobotar
https://sv.wikipedia.org/wiki/Saudia...te-tidslinje-6

Projekt "Simoon" läcker så småningom ut till media och affären med ett olagligt bulvan företag blir offentlig och leder till att försvarsminister Sven Tolgfors måste avgå 29 Mars 2012. Byggandet av en fabrik är mycket känsligt, kanske drar sig Sverige ur, kanske genomförs projektet? Ingen verkar veta. I vart fall börjar man i alla fall att exportera enorma mängder hög kvalitativa pansarvärsrobotar av modell Bill. Dessa är takslående och mycket effektiva, nu börjar en process som Anders Borg kunnat kalla "finansiering krona för krona" men det handlar om robotar.
För varje exporterad Bill robot frigörs en äldre robot som kan smugglas in i konflikten i Syrien. Initialt har redan Iran smugglat in vapen till sina allierade, men Qatar och SaudiArabien hänger snabbt på när man har avtalet med Sverige. Det verkar handla om tusentals robotar. SaudiArbien slår två flugor i en smäll, man får nya moderna pansarvärnsrobotar från Sverige samtidigt som man kan frigöra vapen till konflikten i Syrien, det verkar inte bättre än att detta varit planlagt snarare än spontant agerat. Överskottet av pansarvärnsvapen i mellanöstern kommer i huvudsak från Sverige!

Om Saudiska robotar i Syrien.
http://www.reuters.com/article/2013/...97E0QH20130815

Vapen mängden och kvaliten ökas ytterliggare, dessa vapen har sina serienummer bortslipade, de finns förövrigt i stort antal i Sverige.
http://www.washingtonpost.com/world/...540_story.html

Sverige matar fortfarande kriget:
http://www.svd.se/naringsliv/nyheter...en_4408727.svd


Så var det med den "humanitära stormakten". När Reinfeldt talar om att öppna våra hjärtan är det i förtvivlan. Sverige ligger mer än något annat västland bakom upptrappningen av kriget i Syrien. Utan vapen kanske 20.000 skulle dött, lika många fängslat och torterats och ytterliggare 20.000 varit på flykt. Nu har vi istället den värsta katastrofen sedan andra världskriget med 3 miljoner människor på flykt utanför Syrien och 6 miljoner på flykt i Syrien. Regeringen Reinfeldt har inte bara blod på sina händer, de vadar i blod upp till knäna, den humanitära stormakten är ett förtvivlat försök att räta upp ryggen. Reinfeldt avgår så fort han får chansen, inte heller får han något nytt internationellt toppjobb.... i Internationella regerings kretsar vet man mycket väl om Sveriges roll i Syrien konflikten. T.ex när flyktingar från Syrien anländer till Italien så slussas de direkt vidare till Sverige, de här är ju endå Svenskarnas fel. De stora politiska problem Sverige nu har med SaudiArabien är ju för att nuvarande regering försöker drar sig ur, medan Saudierna menar att har man get sig in i leken får man leken tåla.

Mitt hjärta slits itu, jag älskar detta landet och är inte rasist, men ser hur immigrationen kör landet i botten. Samtidigt, vad vi gjort mot Syrien är ju tusenfallt värre. Att hjälpa dessa flyktingar är det ju det enda anständiga att göra? Eller?

Av Björn Söderberg - 2 april 2015 16:40

http://avpixlat.info/2015/04/02/aningsloshetens-ondska/

Man kan i praktiken säga att nu är det fritt fram för islam i Sverige. Bra jobbat löfven och Wallström

Av Björn Söderberg - 2 april 2015 16:35

http://avpixlat.info/2015/04/02/greider-jobbfokus-for-invandrare-ar-rasism/

Den siste idioten är inte född än. Nej i Sverige ska vi inte ställa några krav på vår nya adel. Men som infödd svensk krävs det av arbetsförmedlingen om du är arbetslös att söka X- antal jobb per vecka. Herr Greider diskriminerar rakt fram svenskar med sitt påstående.

Ovido - Quiz & Flashcards