Alla inlägg den 15 april 2015

Av Björn Söderberg - 15 april 2015 16:45

Svenska dagbladet har publicerat en artikel med rubriken fyra vägar in i extremismen och som diskuterar hur vanliga människor kan förvandlas till ett hot mot den rådande ordningen eller ?demokratin?.
De fyra riskgrupperna säkerhetspolisen enligt SvD måste ?ringa in? och ?hålla koll på? äro: utageraren, grubblaren, familjen och kontaktsökaren.

Personer som tillhör arketypen ?grubblaren? och kanske ?familjen? och som lider av återkommande tvångstankar ur nedanstående symptomlista rekommenderas att snarast kontakta närmaste polisstation eller psykiatriska klinik för elchocksbehandling och kemisk lobotomi:


Symptom på ?akut självradikalisering?

Tankar på att de västliga så kallade demokratierna i själva verket är ett imperium dominerat av en liten klick zionistiska angloamerikanska finansfamiljer
Tankar på att det här imperiet sedan 9/11driver en oerhört aggresiv kampanj för att förvandla planeten till en global diktatur
Föreställningen att Sverige skulle vara en del i det här imperiet
Föreställningen att utrikesminister Carl Bildt skulle vara CIA-agent
Uppfattningen att mordet på statsminister Olof Palme skulle ha varit något annat än en ren slumphändelse ? verket av en ?ensam galning? vid namn Christer Pettersson (som av någon anledning ändå frikändes av en enig hovrätt)
Uppfattningen att GMO är något mycket farligt
Föreställningen att dagens vacciner är ett redskap i ett globalt folkreduceringsprogram
Misstanken att självmordssprängningen den 11:e december 2010 på Bryggargatan i Stockholm skulle ha något samband med sändningen av Uppdrag Gransknings ?De hemliga telegrammen? sex dagar tidigare.
Uppfattningen att jorden skulle vara rund
Varning: symptom som förblir obehandlade kan leda till totalt ointresse för, liksom samarbetsovilja med, myndigheter samt oförmåga att se nyhetsrapportering på TV utan att under sändningen drabbas av Tourettes syndrom och Koprolalia.

Detta va den värsta rappakalja jag någonsin läst. Snacka om att man är livrädd för en riktig demokrati när man börjar beskylla vanligt folk för nått dyligt. Detta är helt otroligt

Av Björn Söderberg - 15 april 2015 13:13

http://avpixlat.info/newsdesk/stockholm-tre-vapnade-butiksran-pa-en-timme

Många dumskalle som kallar Avpixlat för hatsajt. De sorgliga i detta Dom har aldrig läst den. Utan man lyssnar på fulmedias påståenden att de är så. Åvanstående artikel från polisen som är ren fakta vi kan även kalla de en nyhet. Om fulmedia skulle rapportera lite mer om vad som pågår runt om i landet snacka om läsarsiffror och försäljning av upplagor. Oj dumt av mig de vill dom ju inte det är bättre att upplagorna sjunker och man sparkar journalisterna och anlitar Researchgruppen. Härligt korkade tidningsredaktörer

Av Björn Söderberg - 15 april 2015 13:05

http://avpixlat.info/2015/04/15/regeringen-presenterade-varbudgeten/

Det är ju perfekt 87 % procentarna nu kommer de svida i plånboken ordentligt i godhetens tecken. Sen inte nog med det så kommer ju dubbelbeskattningen genom arvsskatt skatt på sparande mm mm alla gamla skatter som var borttagna återinförs och så givetvis några nya. Maken till svensk dumskalle finns inte. Grina nu inte för fan. Hoppas att bankerna får igenom krav på rejält med avbetalning på lån också inte bara sitta och betala ränta. HEJA löfven & compani Sverige ett steg närmare för SD inför kommande val.

Ovido - Quiz & Flashcards