Alla inlägg under april 2015

Av Björn Söderberg - 23 april 2015 18:04

http://avpixlat.info/2015/04/23/granskning-sverige-polisen-diskriminerar-sverigedemokrater/

Undra hur många poliser som håller med detta hycklande förbund speciellt dom som har mycket med utanförskapsområden, Go no zoner. Tror dom har en annan syn på samhället. Men sånt vill väll inte polisförbundet inte se precis som politiker och media

Av Björn Söderberg - 23 april 2015 13:07

Svetsarn löfven frisörskan Wallström och compani. Tack för att ni sparkar hela svenska folket i arslet. Tack för att ni höjer skatter mm sviker vallöften. Tack för att ni sviker detta land gång på gång. Ni som denna maktelit trampar på allt som är svenskt. Denna lilla kartell som säger sig ta ansvar för landet. Ett gäng inkompetenta fullkomligt maktgalna personer som försatt Sverige i en demokratur med hjälp av media.Likt barnungar i en sandlåda utestänga ett demokratiskt av väljare valt parti. Nu kommer straffet. Svikande siffror i anhängare av väljare. Så går det när man går i säng med fienden och säger sig ta ansvar för landet. Fortsätt som ni gör skaffa många spadar för ni gräver er egen grav. Efter mörker kommer ljus.

Av Björn Söderberg - 22 april 2015 20:13

Dagens oönskade invandrare till rakning är kanske den mest pinsamma person som någonsin satt fot på svensk mark ? Daniel Riazat, boende på Dikarbacksvägen 7B i Falun. Han skiljer sig drastiskt från riktiga män då han flitigt tar på sig offerkoftan och försöker utmåla sig själv som måltavla för allehanda ?nazister? ? trots den privilegierade ställning vårt samhälle har gett honom. Sådana vill vi inte ha i vårt land!

Riazat är inte viktig nog för oss för att kolla upp hans bakgrund ? om han nu är ärlig med den ? men tydligen ska han ha fötts i Iran. Sedan ?flydde? hans familj till Sverige (antagligen för att de hörde att de kunde leva på bidrag här) och blev naturligtvis enormt välkomnade. Tyvärr är svenskar så lagda att de uppvisar helt patologisk altruism och gör allt för att vara nyanlända invandrare till lags, något som familjen Riazat sannerligen drog fördel av. Innan han ens blivit vuxen blir denne ?man? så ordförande för Vänsterpartiet i Dalarna samt även ordförande för skolnämnden i Falun, ett uppdrag han dock sjabblar bort genom att ta sig in på skolor och indoktrinera intet ont anande barn att Sverigedemokraterna är att jämföra med Breivik, och att de mycket gärna skulle skjuta ihjäl människor om de kunde. Hans hysteri får barnen att gråta, och föräldrarna till dessa barn uttalar sig sedan i media om hur upprörda de är över vad deras barn tvingats gå igenom. Till och med reguljär massmedia, som annars är så villiga att sopa allt invandrare gör under mattan, tvingas ta avstånd från hans tilltag ? se till exempel denna artikel av Nya Dagbladet.

Närmare bestämt var det den 19:e februari detta år han uttalade dessa ord om SD: ?Ni skall passa er för dem ? det är ett farligt parti?. Platsen var Sundbornsskolan utanför Falun, och praktiskt taget alla lokala partier krävde hans avgång efter detta, då de ansåg att han missbrukade sin ställning. Men det är naturligtvis svårt att avskeda en invandrare i dagens Sverige, så han kunde fortsätta få ut sin lön på 27 000 per månad ända tills de löste problemet genom att lägga ner nämnden. Ack, om dessa politiker kunde ha bjudit in nationalister att handskas med situationen istället, då skulle Riazat ha flytt hals över huvud och allt hade varit över så mycket snabbare.

Då Riazat inte har några personliga egenskaper som talar för honom, har han istället slagit på stort med att framställa sig själv som jagad av Svenska Motståndsrörelsen. Han har framställt sig som landets mest utsatta ?antirasist? (ett lustigt ord med tanke på hatet han visar mot oss svenskar) och beklagat sig över det påstådda våld nationalister enligt honom gör sig skyldiga till. Vilket är lustigt när han själv umgås i kriminella kretsar och även har samröre med våldsvurmande organisationer som Revolutionära Fronten.

Så det finns god anledning för oss att kräva att Daniel Riazat deporteras ? ju förr, desto bättre.

Av Björn Söderberg - 22 april 2015 18:35

Genom uppropet #HÄRSTANNARSVERIGE visar svenska yrkesförare sitt missnöje genom att stanna sitt fordon 15 minuter varje dag kl 12:00 och varje natt kl 24:00 för att protestera mot de orättvisor som drabbar svenska yrkesförare genom svensk lagstiftning.
De svenska yrkesförarna har fått nog av att politiker i Sverige bara står och tittar på när det i Sverige varje dag begås brott mot cabotagereglerna, det sysslas med lönedumpning, rattfylla, chaufförer innehar inte bara falska körkort utan flera färdskrivarkort och identiteter skriver #HÄRSTANNARSVERIGE i sin grupp på Facebook som har över 15 000 medlemmar.
#HÄRSTANNARSVERIGE uppmanar yrkesförarna att då de stannat sitt fordon ta ett foto och dela detta på sociala medier och tagga det med #HÄRSTANNARSVERIGE för att beslutsfattare ska få upp ögonen för hur den snedvridna konkurrensen från utländska ekipage påverkar de svenska yrkesförarnas vardag och trygghet.
Vi har poliser som idag står handfallna när de inte kan utföra sitt arbete för ett trafiksäkert Sverige, dom får varken rätt verktyg eller resurser till detta, och vi förstår ju att dom tröttnar när fall på fall läggs ner av åklagare.
Tidningen Proffs har i många artiklar och reportage uppmärksammat problemet med ?social dumpning? och tidningen skriver bland annat om en olycka med ett ekipage från Vlantana i Litauen där den lettiska föraren tvingas bo i den svårt skadade lastbilshytten.
- De jobbar för småpengar, bor i flera månader i sina bilar och generellt lever de en vardag långt från den standard som vi nordbor är vana vid skriver tidningen Proffs.
Problematiken med utländska yrkesförare i Sverige påminner mycket om problemen tiggare och resande irländska hantverkare i Sverige orsakar. Gemensamt för utländska yrkesförare och tiggare i Sverige är myndigheters oförmåga att använda den lagstiftning som trots allt finns.

Av Björn Söderberg - 22 april 2015 18:28

Det är skyltat som en kultur- och idrottsförening men lokalen i Göteborg fungerar även som en moské där personer som sympatiserar med terrornätverket Islamiska staten föreläser. Det avslöjar Uppdrag granskning i sitt program i kväll.
Två av de som hållit föreläsningar i lokalen har både rest till Syrien och hyllar IS på Facebook. Föreningens initiativtagare hyllar också terrorister. ?Kolla hur fint folk har det i Irak efter islamiska staten tagit över må Allah ge dom seger?, skriver han på sociala medier, enligt Uppdrag Granskning.

Av Björn Söderberg - 22 april 2015 13:20

Att alla inte är lika inför lagen, och att svenskar har nedgraderats till (i bästa fall) andra klassens medborgare i det som brukade vara svenskarnas land är nog ingen nyhet för den som inte haft sitt huvud under en politiskt korrekt sten de senaste decennierna. Ett aktuellt fall i Norrköpings tingsrätt belyser dock hur illa det faktiskt är.
Juden David Heden skrev på sin blogg under förra året bland annat följande:
Svenskar är det sämsta av gojer. Svenskar är ett folk som aldrig kunnat bete sig civiliserat, utan de har barbariet inprogrammerat i sina gener. Detta leder till att hart nära varje svensk är en potentiell sexualförbrytare, och till att svenskar inte hyser respekt för judar och andra. Svenskar beter sig som djur. Jag vill gå så långt som att säga att svenskar ? såväl etniska som kulturella svenskar ? jämförda med andra folk, är ohyra, vidrig ohyra. Det vore inte mer än rätt om alla svenskar utrotades ? försvann från jordens yta.

För detta anmäldes han för hets mot folkgrupp, men frias nu av tingsrätten. Tingsrätten går visserligen emot JK:s tidigare tolkning om att svenskar inte alls ska skyddas av lagen, men menar istället att ?ehovet av att inskränka yttrandefriheten beträffande uttalanden som riktar sig mot majoritetsgrupper torde enligt tingsrättens mening inte göra sig gällande i lika stor utsträckning som i förhållande till minoritetsgrupper.?

I Sverige är det helt okej att mana till folkmord, så länge folket som ska mördas är svenskarna
Alltså, yttrandefriheten bör enbart inskränkas för svenskarna, inte för andra folk som bosatt sig på svensk mark. Ett exempel på detta är Sebastian Karlsson, tidigare ansvarig utgivare på den nu insomnade nyhetssajten Realisten, som dömdes för hets mot folkgrupp efter att en anonym lämnat en kommentar på sajten där det stod:
?Annan ovälkommen ohyra, är det fler än jag som tänker på somalier?
Björn Björkqvist, tidigare chefredaktör på samma tidning, dömdes för att han sagt att han ?nog inte är ensam om att må dåligt när [han]läser om hur svenska tjejer har våldtagits av invandrarhorder?, och sedan dömdes han återigen för hets mot folkgrupp ? till två månaders fängelse (!) ? för att ha citerat samma dom samt använt ordet ?neger?.
Alltså, en jude som säger att svenskar är det värsta folk som finns och att dessa bör utrotas frias, medan en svensk som säger neger döms till fängelse.
Nej, jag håller nog fast vid vårt konstaterande igår: Lägg ner Sverige!

Av Björn Söderberg - 21 april 2015 16:59

http://avpixlat.info/newsdesk/nytt-och-spannande-vartecken-arets-forsta-majblommeforsaljarran

Lägga ner fallet jo jo det är polisen de. Att sen inte kunna lägga ut signalement visar hur hjärntvättad polisväsendet nu mer är. Nej ta fortkörare, cyklister och motorcyklar som gör nått fel är nog snart de enda man fixar.

Ovido - Quiz & Flashcards