Alla inlägg under maj 2015

Av Björn Söderberg - 6 maj 2015 08:43

Media grinar över de mesta som gäller sd. Nu på nyheterna är de dax igen. Folk som sitter på Migrationsverket och behandlar asylsökande har tydligen dom som har sympati med SD släpp in endast 9 % av asylsökande. Andra tillhörande Vp Miljöpartiet mdfl släpper in 13 %. Så nu har media nå nytt att gotta sig åt. Märkligt att man inte kan nöja sig åt att dom faktiskt släpper in asylsökande.

Av Björn Söderberg - 5 maj 2015 20:43

Jag blir ibland förstummad när jag hör hur svenskar gör allt för att inte vara svenskar. Man är så rädd för att stöta sig med olika nationer att man hellre kväver eller tigger sig till döds. Hur har det kunnat bli så här. Varför är inte vissa stolta av att vara svensk visa att man är svensk. Tex att en svensk flagga sitter inne på ett utländskt bolag?? Vem bryr sig om det jo chefen. Livrädd för att visa det. Inte undra på att Sverige håller på och går under. likt 87% procentare sätter man på sig skygglapparna i hopp om att inte se nå.

Av Björn Söderberg - 4 maj 2015 16:49

http://avpixlat.info/2015/05/04/regeringens-graddfil-for-invandrare-pa-arbetsmarknaden-moter-kritik/

Nu går vi se hur de blir vem betalar kalaset. I längden blir de säkert lönedumpning som grädden på moset.

Av Björn Söderberg - 4 maj 2015 16:47

http://avpixlat.info/2015/05/04/m-upproret-mot-do-har-borjat/

Hoppas man får med sig alla distrikt inom Moderaterna och kör över fröken Batras Allians med svetsarn löfven. Vi hoppas på morgonluft i landet.

Av Björn Söderberg - 1 maj 2015 09:26

Herr löfven ihop med Batra och compani förlorar förtroendet av svenska folket Enligt Aftonbladet. Herr löfven skyller detta på att man haft den borgliga budgeten som gjort att förtroendet sjunkit för regeringen. Om herr löfven vakna till och kom till verkligheten så kommer nästa kalldusch även om han använder sin egen budget. Det är inte budgeten som är problemet herr löfven. Har man snart svikit varenda vallöfte kör över svenska folket mm mm kan sen inte ens föra sig medialt pratar fel i tid och otid. för mig är han den sämsta stadsminister vi någonsin haft. Detta kommer svenska folket få känna på denna inkompetens Tyvärr.

Ovido - Quiz & Flashcards