Alla inlägg under maj 2015

Av Björn Söderberg - 27 maj 2015 14:39

http://avpixlat.info/2015/05/27/aldre-socialdemokrater-strommar-till-sd/

Har skrivit det förut och skriver det igen. Herr löfven drar egna slutsatser att budgeten skull göra att gamla sossar sviker partiet. Som dem absolut sämsta stadsminister ever.snart svikit alla sina vallöften reaktionen från valboskapen vart direkt. Avhoppetn duggar tätt. Skyll dig själv Löfven gör man odemokratisk pakt bara för att utestänga ett parti kan de bara gå på ett sätt. De samma gäller Alliansen gör dom samma tabbe som Löfven kommer dom råka ut för samma sak. Väljarflykt heter det. Som bäddar får man ligga.

Av Björn Söderberg - 24 maj 2015 21:46

http://avpixlat.info/2015/05/24/polisfientligt-mediedrev-mot-for-mycket-information-om-kriminella/

Som dom fega poliser dom nu är som lägger sig för dyligt pk drevet. När ska vi sätta stopp för dessa totalt förvridna människor som i praktiken inte vill ha nå annat än kaos i landet. Vad ska behöva hända förän vi som har nå innanför pannbenet säger nu får de vara nog. Ska hela samhällsfunktioner rasa samman och anarki råda i landet för att div vänsternissar ska må bra när polisen sitter och äter munkar i bilen för att se människor fara illa. Vilket jävla skitland Sverige blivit. Det är mer normalt att va gay, flata, bi, Fi. Att nu mer vara normal är fult i vårt land. Är de sen man medelålders är du nog den största faran som rör sig i samhället i varje fall enligt Fi.

Av Björn Söderberg - 23 maj 2015 19:41

http://avpixlat.info/2015/05/23/den-blomstertid-nu-inte-kommer-till-ungdomar-och-flyktingar-i-sverige/

I Stefan Löfvens paradis som aldrig kommer slå för många unga svenska och även invandrare.

Av Björn Söderberg - 21 maj 2015 08:34

http://avpixlat.info/2015/05/20/indragna-pass-for-is-terrorister-nasta-sd-stold-fran-m/

Om nu detta blir sanning är de givetvis bra. Baksidan av det är ju att SD kom med det vilket då gav ett himla stå hej på diverse stollar inom media och diverse Myndighetsutövare. Nu helt plötsligt helt i sin ordning när Moderaterna kommer med förslaget. Man får säga vad man vill så länge dom etablerade partierna fan ta mej håller på med detta förljugna hyckleri kommer dom sjunka som gråstenar förtroendemässigt. Det blir som ett erkännande vi hade fel från början.tyvärr kommer det nog fortsätta så här de ena efter de andra kommer dom ta efter sd och media kommer vara tyst. Det är Sverige av i dag. Ynkligt

Ovido - Quiz & Flashcards