Alla inlägg under februari 2015

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 08:11

Vänsterpartiet ökar med 1,7 procentenheter och hamnar på sju procent i en ny Novus-mätningen, rapporterar TV4-nyheterna. Det innebär också att V är större än Miljöpartiet trots att MP sitter i regeringsställning.
? MP har fått backa på många kärnfrågor och det kan ju vara så att de faktiskt hamnar i skymundan av Socialdemokraterna, säger Torbjörn Sjöström, vd på Novus.
V:s uppgång är statiskt säkerställd

Det är märkligt att vänsterpartiet ökar trodde dom skulle ramla ner under riksdagsspärren vilket inte skulle göra nå. Tror dock förr eller senare kommer dom tillsammans med folkpartiet och kristdemokraterna hamna under spärren mycket pga decemberöverenskommelsen och väljare känner sig svikna. Hoppas även att centern med Annie Lööf i spetsen får svidkande siffror kanske hon inte är så kacksig

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 08:03

http://avpixlat.info/2015/02/25/expressen-falls-ater-for-hyenajournalistik/

Det är skönt att Thomas Mattsson får lite smisk på fingrarna så han lär sig att använda det fria ordet på riktigt om han nu inte lärt sig det

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 05:25

http://avpixlat.info/2015/02/25/granskning-sverige-talar-massinvandring-med-beatrice-ask-m/
Ibland får man höra hur okunniga politiker är inte undra på att landet håller på och sjunker

Av Björn Söderberg - 25 februari 2015 07:47

Ändra almanackan till muslimska namn.Dags att välkomna Mohamed och Ali i den svenska almanackan?
De ligger på topp 100-listan över vanligaste dopnamnen 2014 och är mer normala än de flesta som finns där nu. Fatima är redan med, och varför inte också Sherin?
Ta bort martyren Tiburtius. Varför då? Kan det ha att göra med att han var kristen och katolik? En martyr på 200-talet hette Tiburtius, men man känner inte till så mycket fakta om honom.
I den svenska almanackan har dagen varit en märkesdag för årstidernas växlingar och det sades förr att om Tiburtiusdagen var varm och vacker skulle sommaren bli kall och regnig.
Nej, det är INTE dags att ändra i almanackan till muslimska namn. Den som skrivit insändaren är garanterat muslim eller vän till en sådan.
Muslimer får inte fira varken födelsedagar eller namnsdagar om de är rättrogna muslimer. Med andra ord är den diskussionen slut innan den började.

Om jag får leva så länge så vi får se hur Sverige ser ut om 20 år ska jag påminna dom politiker som förespråkat vi som gillar blandat när Sverige inte är Sverige i sin rätta form utan diverse klaner styr landet rakt tillbaka till stenåldern. Bra jobbat fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Åsa Romson, Gustav Fridolin. Mona Sahlin. Ni är så pass unga att jag kan påminna er då hur ni förstört landet som enligt er inte har några seder och traditioner

Av Björn Söderberg - 25 februari 2015 06:45


KAMPEN MOT IS Två män står inför skranket i Oslo i Norges första rättegång någonsin mot misstänkta jihadister. Männen misstänks ha stridit i Syrien tillsammans med extremistgruppen Islamiska staten, IS. Männen greps i maj. Rättegången väntas pågå en månad.

Det skulle vara Sverige. Men här ska dom strykas medhårs av pk kåren

Av Björn Söderberg - 23 februari 2015 20:59

http://avpixlat.info/2015/02/23/nu-ar-det-mest-kommunernas-fel/

Hur fan kan man helt plötsligt lägga allt ansvar på kommunerna. Snacka om att ledande politiker vet att det är problem men vill inte erkänna det utan skjuter ansvaret till kommunerna. Jag fattar inte att folk som jobbar inom kommuner och Migrationsverket mdfl säger ifrån törs man inte eller vad är det. Utpressning från chefer med hot av sparken. Troligtvis det sistnämnda.

Ovido - Quiz & Flashcards