Alla inlägg den 26 februari 2015

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 20:53

Oron växer för de över 200 assyrier som kidnappats av Islamiska staten i västra Syrien.
? Här i Sverige är många panikslagna inför tanken på vad som hänt anhöriga och vänner, säger Afram Yakub, ordförande för Assyriska föreningen i Sverige.
Både utrikesminister Margot Wallström och Ove Bring, professor emeritus i folkrätt, anser att IS agerande mot yazidier och assyrier är folkmord.
? Det finns ingen annan benämning som passar än just folkmord. Det har med systematiken och uppsåtet att utplåna dessa två folk från regionen att göra.
Ja alla vet ju hur is gör med folk i Syrien. Margot borde kanske tänka ett steg längre ihop med löfven, Batra och compani det är inte BARA flyktingar som kommer till vårat land vi får även sådana som är regelrätta mördare men de verkar inte bekymra politikereliten

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 20:41

http://avpixlat.info/2015/02/26/mulla-krekar-de-som-ritar-muhammedkarikatyrer-maste-dodas/

Det är märkligt att man inte kan utvisa en terrorist för att han ev kan bli dödad om han kommer hem. Ja varför ska sådana människor ha en fristad i ett annat land om man vet att han är terrorist. Som tur är finns denna fanatiker i Norge.

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 20:18

Alexandra Pascalidou sägs sluta på Sveriges radio P1 pga hot och hat mm mm. Kan bara säga en sak. Bra att hon slutar är man en riktigt vänsternisse som tillåts spy ur sig en massa hat mot en viss grupp av människor får man nog ta att bli hatad tillbaka. Har sett henne i andra evenemang bla poker på tv. Hon va så förbannat oförskämt att hon vart utslängd ur turneringen. Ja så går de när mun talar innan huvudet tänkt.

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 08:11

Vänsterpartiet ökar med 1,7 procentenheter och hamnar på sju procent i en ny Novus-mätningen, rapporterar TV4-nyheterna. Det innebär också att V är större än Miljöpartiet trots att MP sitter i regeringsställning.
? MP har fått backa på många kärnfrågor och det kan ju vara så att de faktiskt hamnar i skymundan av Socialdemokraterna, säger Torbjörn Sjöström, vd på Novus.
V:s uppgång är statiskt säkerställd

Det är märkligt att vänsterpartiet ökar trodde dom skulle ramla ner under riksdagsspärren vilket inte skulle göra nå. Tror dock förr eller senare kommer dom tillsammans med folkpartiet och kristdemokraterna hamna under spärren mycket pga decemberöverenskommelsen och väljare känner sig svikna. Hoppas även att centern med Annie Lööf i spetsen får svidkande siffror kanske hon inte är så kacksig

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 08:03

http://avpixlat.info/2015/02/25/expressen-falls-ater-for-hyenajournalistik/

Det är skönt att Thomas Mattsson får lite smisk på fingrarna så han lär sig att använda det fria ordet på riktigt om han nu inte lärt sig det

Av Björn Söderberg - 26 februari 2015 05:25

http://avpixlat.info/2015/02/25/granskning-sverige-talar-massinvandring-med-beatrice-ask-m/
Ibland får man höra hur okunniga politiker är inte undra på att landet håller på och sjunker

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards