Alla inlägg den 18 juni 2015

Av Björn Söderberg - 18 juni 2015 12:33

Ju mer lögner, hat och övrig koprolali (skitprat), desto fler människor som överger SD-hatarpartier och som sedan söker sig till Sverigedemokraterna, just för att de tröttnat på propagandan och alla lögner. Nu när till och med skötsamma och intelligenta invandrare mår illa av SD-hatarnas alla lögner, så är det verkligen lågt vatten. Det borde om något, väcka en viss eftertanke tycker man.

Men inte då. Då ska SD-hatarna varva upp ytterligare, och komma med "fasansfulla avslöjanden" om "rasisternas" obetalda parkeringsböter eller när en "SD-topps" fortkörning i sin "kamp mot rasismen!". Man tar sig för pannan...

Men, man gläds också åt att det blir fler och fler som ställer sig bakom en politik som kommer att kunna rädda livet på ännu fler utsatta människor än idag, samtidigt som vi här i landet äntligen kan få lite ordning på torpet. Det håller alla skötsamma människor med mig om, invandrare som svenskar. Nu gäller det att hålla sig till sanningen, även om den svider för många därute. Med sanning kan vi också nå en förbättring, för alla skötsamma och ärliga människors skull.

Ovido - Quiz & Flashcards